Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

Τράβηξε φωτογραφία τον φούρνο του πριν πάει διακοπές και όταν μας είπε τον λόγο του “κλέψαμε” την ιδέα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Θα έχετε την συνείδησή σας ήσυχη κάνοντας αυτό το κόλπο πριν από το επόμενο ταξίδι σας.

Φανταστείτε: Επιτέλους βρίσκεστε σε διακοπές και σκοπεύετε να αράξετε, να χαλαρώσετε και να αποφύγετε να σκάτε για μικροπράγματα – αλλά αναπόφευκτα, το μυαλό σας περιπλανιέται και δεν μπορείτε παρά να αναρωτιέστε

: «Μήπως ξέχασα το μάτι της κουζίνας ανοιχτό; » Όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο περισσότερο αρχίζετε να πανικοβάλλεστε, πείθοντας τον εαυτό σας ότι το σπίτι σας καίγεται.

Λοιπόν, μόλις βρήκαμε μια εύκολη λύση που εγγυάται ότι θα σας καθησυχάσει.

Μοιραζόμαστε ένα ταξιδιωτικό κόλπο που είναι ιδανικό για άτομα που ανησυχούν  μήπως ξέχασαν  αναμμένη μια συσκευή στο σπίτι τους, όπως τον φούρνο ή την ισιωτική μαλλιών και είναι τόσο εύκολο να το προσθέσετε στη λίστα με τις εκκρεμότητες σας πριν από τις διακοπές.

Απλώς χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για να τραβήξετε μια φωτογραφία από την ηλεκτρική σας κουζίνα (ή ό, τι άλλο σας ανησυχεί όταν λείπετε από το σπίτι) πριν φύγετε, για να αποδείξετε αργότερα στον εαυτό σας ότι όλα είναι εκτός λειτουργίας.

Δεν σου προκαλεί μεγάλη ανακούφιση; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα και σε άλλα σημεία του σπιτιού σας.

Όποτε διπλοτσεκάρετε ότι η πόρτα του γκαράζ είναι κλειστή, ο θερμοστάτης είναι απενεργοποιημένος ή η μπροστινή πόρτα δεν είναι ανοιχτή, είναι πιθανό να μην αισθανθείτε ποτέ άγχος όταν ξαναβρεθείτε μακριά από το σπίτι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Μούχλα και υγρασία στο σπίτι: 5 αποτελεσματικοί τρόποι για να την εξαφανίσετε μια και καλή

newsitamea

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea