Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Σύρος: Χαμός με αρνήτρια που διαδήλωνε και τραυματίστηκε – Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα μέσα στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μία γυναίκα που ζήτησε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Σύρου αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Ενταση μετά την πορεία διαμαρτυρίας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στη Σύρο, το απόγευμα της 21ης Ιουλίου, καθώς γυναίκα, αρνήτρια του κορονοϊού, που συμμετείχε, δεν ήθελε να φορέσει μάσκα ούτε στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα είχε μικρό ατύχημα λίγο έξω από το νοσοκομείο, οπότε και χρειάστηκε να μεταβεί -αιμόφυρτη από τραύμα στο πρόσωπο- στα εξωτερικά ιατρεία, ώστε να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αυτό όμως δεν έγινε, επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Όπως γράφει το syrospress.gr, η γυναίκα αντιμετώπισε πρόβλημα μιας και της ζητήθηκε να εισέλθει στον χώρο φορώντας μάσκα, ενώ νοσηλευτές με τη σχετική στολή προστασίας, την θερμομέτρησαν -βρίσκοντας την θερμοκρασία της φυσιολογική-, ρωτώντας την αν έχει εμβολιαστεί.

Υπήρξε και σχετικός διαπληκτισμός με γιατρό, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό.

Στο τέλος της ζητήθηκε να μεταφερθεί στο κοντέινερ που έχει στηθεί δίπλα στο νοσοκομείο για τα covid-19 περιστατικά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σχετική περίθαλψη. Η γυναίκα τελικά εγκατέλειψε τον χώρο του νοσοκομείου, πηγαίνοντας σε κοντινό φαρμακείο για τα σχετικά αυτοκόλλητα ράμματα και τις αντίστοιχες πρώτες βοήθειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρέθυμνο: αστυνομικός έσωσε 6χρονη και τον μπαμπά της από βέβαιο πνιγμό

Penni Syggrou

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Efi Nika