Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γκέλυ Μαυροπούλου: Ο νόμος δεν επιτρέπει την ταφή της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Γκέλυ Μαυροπούλου δεν μπορεί να ταφεί ή να αποτεφρωθεί, όπως η ίδια επιθυμούσε, λόγω απουσίας συγγενών ή κληρονόμων για να παραλάβουν τη σορό της.

Επιθυμία της Γκέλυς Μαυροπούλου ήταν να αποτεφρωθεί

Για να προχωρήσει η διαδικασία ταφής ή αποτέφρωσης, πρέπει να εκδοθεί ληξιαρχική πράξη, η οποία θα πρέπει να φέρει την υπογραφή κάποιου συγγενή ή κληρονόμου του θανόντος. Ωστόσο, η ηθοποιός, που άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, δεν άφησε διαθήκη ή κάποιον κληρονόμο και έτσι η διαδικασία έχει κολλήσει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ακούσει την επιθυμία που είχε εκφράσει η Γκέλυ Μαυροπούλου για τη σορό της

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας προσκόμισε στο γραφείο τελετών μια υπεύθυνη δήλωση, στην οποία αναφέρει ότι υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας της επιθυμίας της ηθοποιού να αποτεφρωθεί μετά το θάνατό της, όμως, από τη στιγμή που δεν είναι συγγενής ή κληρονόμος, η δήλωση δεν γίνεται αποδεκτή από το ληξιαρχείο.

Ο λόγος πλέον ανήκει στον εισαγγελέα, στον οποίο θα διαβιβαστεί η υπόθεση, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της αποτέφρωσης της ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou