Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πάτρα: «Έμειναν κάγκελο» στην πίστα γαμπρός και νύφη – Το γαμήλιο γλέντι θα τους μείνει αξέχαστο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ξινός βγήκε ο γάμος σε ένα ζευγάρι στην Πάτρα καθώς στο γλέντι οι καλεσμένοι χόρευαν, παρενέβησαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη. Το τραπέζι του γάμου έγινε στα Ροϊτικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το σημείο περνούσε περιπολικό, ενώ υπήρχε και άλλο όχημα (συνολικά 8 αστυνομικοί) όταν διαπίστωσαν ότι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης οι καλεσμένοι χόρευαν.

Αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος να συλληφθεί με χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο. Ο συνολικός αριθμός των καλεσμένων δεν ξεπερνούσε τους 50.

Το ζευγάρι είχε φθάσει από τις ΗΠΑ για να παντρευτεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα. Δυστυχώς όμως μετά από αυτό… η δεξίωση δεν ήταν όπως την φαντάζονταν νύφη και γαμπρός.

Η νύφη ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως ο ιδιοκτήτης τους είχε πει πως απαγορεύεται ο χορός. Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika