Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ελεύθερος ο μουσικός που τσιμέντωσε την 36χρονη σύζυγό του στη Φιλοθέη-αποφυλακίστηκε μετά από 7 χρόνια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 43χρονος μουσικός που το 2008 δολοφόνησε και τσιμέντωσε τη γυναίκα του στη Φιλοθέη. Μια υπόθεση που είχε καθηλώσει το πανελλήνιο.

Ο σύζυγος και δολοφόνος της 36χρονης Παναγιώτας Μαζαράκη απολαμβάνει την ελευθερία του καθώς το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη και να αφεθεί ελεύθερος μόλις επτά χρόνια μετά τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρας των δύο παιδιών του.

Ο δικηγόρος του δολοφόνου, Αδαμάντιος Μπασαράς, μιλώντας στο protothema.gr, είπε: «Ο εντολέας μου προσφάτως αποφυλακίσθηκε και πλέον βιώνει εκτός φυλακής τις συνέπειες της πράξης του. Σέβεται απολύτως τις ισορροπίες που δημιουργήθηκαν και με κανέναν τρόπο δεν θα επιδιώξει να προσεγγίσει τα παιδιά του. Θα συνεχίσει να τους προσφέρει από μακριά, με την ελπίδα ότι ίσως στο μέλλον θελήσουν να τον συναντήσουν».

Το σημείο όπου βρέθηκε τσιμεντεμένη η Παναγιώτα

Η μητέρα της άτυχης σολίστ με δάκρυα στα μάτια δηλώνει εξοργισμένη αλλά και πληγωμένη από τη Δικαιοσύνη, πώς άφησε ελεύθερο τον δολοφόνο της κόρης της.

Το χρονικός της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η Παναγιώτα Μαζαράκη από μικρή είχε ιδιαίτερη κλίση στη μουσική. Μεγαλώνοντας ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και μάλιστα δεν αργούν να έρθουν και οι πρώτες διακρίσεις. Στη διαδρομή γνωρίζει τον μέλλοντα σύζυγό της, καθηγητή μουσικής, εξαιρετικό ταλέντο επίσης.

Επρόκειτο για έναν ευγενικό νέο από πολύ καλή οικογένεια της Αθήνας. Στη συνέχεια έρχεται ο γάμος και τα δυο παιδιά, συνθέτοντας το παζλ της απόλυτης ευτυχίας.

Ξαφνικά, όμως, το σκηνικό αλλάζει. Διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι δημιουργούν σύννεφα στη σχέση τους με αποτέλεσμα την τραγικότερη εξέλιξη: Το χέρι του συζύγου αφαιρεί τη ζωή της άτυχης Παναγιώτας.

Η Παναγιώτα, το Σεπτέμβριο του 2008 εξαφανίζεται. Και ενώ την ψάχνουν όλοι, μετά από κάποιες μέρες, ο σύζυγός της σπάει και ομολογεί ότι την δολοφόνησε και εν συνεχεία την τσιμέντωσε σε πάρκο δίπλα στο σπίτι τους, στη Φιλοθέη.

Στην απολογία του ο δράστης περιέγραψε αναλυτικά πώς έγιναν όλα. Υποστήριξε πως έπειτα από έναν καβγά τους, χτύπησε με ένα σίδερο την Παναγιώτα Μαζαράκη στο κεφάλι και στη συνέχεια, αφού το θύμα σωριάστηκε στο πάτωμα, της έβγαλε τα ματωμένα ρούχα, έπλυνε το άψυχο σώμα της στην μπανιέρα και την τύλιξε με δύο σακούλες και ένα σεντόνι.

Έπειτα δοκίμασε να τη θάψει, αρχικά στο φρεάτιο του ασανσέρ και μετά κάτω από το σπίτι του σκύλου, στο σπίτι τους.

Καθώς οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό, ο καθηγητής μουσικής έβαλε το πτώμα της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Παιανία.

Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε, πήρε ξανά τη σορό και την μετέφερε δίπλα στο σπίτι τους, στο πάρκο Πικιώνη, όπου την έθαψε. Μάλιστα σκέπασε τον αυτοσχέδιο «τάφο» με τσιμέντο και πέτρες.

Το πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη

Το σημείο όπου βρέθηκε τσιμεντεμένη η Παναγιώτα

iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika