Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γι’ αυτό την σκότωσα: Πέταξε το παιδί στη κούνια, μου έριξε μπουνιές, την έπνιξα και σκηνοθέτησα τη ληστεία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά καθώς όπως αποκαλύφθηκε ο δολοφόνος είναι ο 32χρονος πιλότος σύζυγος της Καρολάιν. 

Ο 32χρονος άνδρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του Καρολάιν.

Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τόσο ισχυρά που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η Καρολάιν του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε. Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές.

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία», φέρεται να είπε ο 32χρονος στους αστυνομικούς.

Τα sms που πρόδωσαν τον πιλότο

Οι Αρχές έχοντας στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, κατέληξαν ότι το μοιραίο βράδυ της 11ης Μάϊου υπήρξε μία προστριβή ανάμεσα στο ζευγάρι.

Όπως αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ του MEGA, ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία προέκυψε ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν χαρακτηρισμοί στα αγγλικά όπως η λέξη «stupid».


Η λιτή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει σχετικά «Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε στην πράξη του».

Τα μηνύματα στο κινητό της – Η κατάθεση «φωτιά»

Μηνύματα που έλαβε στο κινητό της Κάρολαιν τα μεσάνυχτα πριν τη δολοφονία της, αποκάλυψαν την υφιστάμενη ένταση μεταξύ τους. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, τους τελευταίους 5-6 μήνες φαίνεται ότι το ζευγάρι περνούσε κρίση ενώ κομβικό ρόλο φέρεται να έπαιξε η κατάθεση μιας γυναίκας στην οποία είχε απευθυνθεί η 20χρονη μητέρα προκειμένου να λάβει ψυχολογική υποστήριξη.

Άρον – άρον τον μετέφεραν το πρωί στη ΓΑΔΑ

Νωρίτερα, στις έκτακτες ανακοινώσεις που είχε προβεί η Ελληνική Αστυνομία, σημειωνόταν πως έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονταν διευκρινίσεις και για αυτό ο τότε «μάρτυρας» είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ.

Η γυναικοκτονία ήταν ενδεχομένως προμελετημένη, αφού ο 32χρονος επιχείρησε να σκηνοθετήσει ολόκληρη ληστεία μετά φόνου, αποδίδοντας το έγκλημα σε «τρεις διαρρήκτες».

«Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν», έλεγε το απόγευμα εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας πως για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο, στην οποία είχε ταξιδέψει χθες με ελικόπτερο ο πιλότος, μαζί με τον αδελφό του.

Οι αστυνομικοί είχαν επικοινωνήσει μαζί του από χθες, ωστόσο περίμεναν να τελειώσει πρώτα το μνημόσυνο, πριν ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος μεταφερθεί από την Αλόννησο στη Σκιάθο με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα και στη ΓΑΔΑ, «προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας» για τα νέα στοιχεία. Στην πραγματικότητα, ήταν ήδη ο βασικός ύποπτος.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο τηλεοπτικός φακός έπιανε τον καθ’ ομολογίαν, πλέον, δολοφόνο να αγκαλιάζει την μητέρα του θύματος στο μνημόσυνο.

Η 20χρονη φοιτήτρια είχε δολοφονηθεί με φρικτό τρόπο από τα χέρια του, με πρόκληση ασφυξίας, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, στη μεζονέτα της οικογένειας. Λίγες ώρες μετά ο σύζυγος παρίστανε τον συντετριμμένο μπροστά στις κάμερες.

Τα στοιχεία που πρόδωσαν τον δολοφόνο

Τα νέα στοιχεία τεχνικής φύσης χρειάζονταν χρόνο για αναλυθούν από τους επιθεωρητές της αστυνομίας αλλά τελικά φαίνεται να οδηγούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν τον 32χρονο φονιά πίσω στη ΓΑΔΑ ήταν τρία:

-Η ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από κάμερα στο σπίτι, φαίνεται να είχε γίνει πολύ νωρίτερα από την ώρα που, σύμφωνα με την κατάθεση του είχαν εισβάλει οι υποτιθέμενοι διαρρήκτες

-Στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου καταγράφηκε δραστηριότητα σε χρόνο που ο ίδιος έλεγε ότι ήταν δεμένος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

-Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Η ανύπαρκτη ληστεία

Υπενθυμίζεται ότι ο πιλότος είχε υποστηρίξει ψευδώς, πως δήθεν τρεις διαρρήκτες μπήκαν περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα και έμειναν στο σπίτι της οικογένειας έως τις έξι παρά δέκα. Η Κάρολαϊν βρέθηκε πισθάγκωνα δεμένη χωρίς ίχνη πάλης και το μωρό δίπλα της.

Τόσο το κινητό του πιλότου, όσο και το κινητό της Κάρολαϊν βρέθηκαν στο σπίτι ενώ ούτε η κάμερα εσωτερικού χώρου καταστράφηκε. Η Κάρολαϊν βρέθηκε νεκρή στη σοφίτα. Ο πιλότος είχε καταθέσει πως είχε λιποθυμήσει, αλλά τελικά ο ίδιος ήταν ο δράστης και τώρα φυσικά οι αρχές θα εξετάσουν και την πιθανότητα συνεργού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο 32χρονος είχε επιπλέον υποστηρίξει πως το παράθυρο από το οποίο είχαν μπει οι ανύπαρκτοι ληστές, ήταν ανοικτό το βράδυ της διάρρηξης και πως «όταν έμαθαν ότι τα περίπου 15.000 ευρώ βρίσκονταν μέσα σε ένα κουτί από επιτραπέζιο παιχνίδι το άνοιξαν και τα πήραν».

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν είχε συμβεί και οι αστυνομικοί είχαν σχεδόν αμέσως παρατηρήσει πως τα υπόλοιπα κουτιά ήταν ανέπαφα στον ίδιο χώρο.

Θύμα του συζυγοκτόνου έπεσε και το μικρό σκυλί της οικογένειας, το οποίο κρέμασε με το λουρί από την ξύλινη κουπαστή της εσωτερικής σκάλας. Το ζώο βρέθηκε απαγχονισμένο από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika