Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου. Ηταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Κατσαφάδο και έχουν μία κόρη, την ηθοποιό Μαριλού Κατσαφάδου.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου, σε ηλικία 73 ετών.

Την είδηση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Μετα το σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε.

Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο…Καλο ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλου….Μαζί με αυτό το νεο ηρθε και το νεο μιας αλλης αποχωρησης που εγινε ομως στις 15 Μαη και την.μαθαμε αργα..

Μια καλη μας συναδελφος,αθόρυβη, που πολυ παιξαμε μαζι και στην Ομαδα θεαμα του Κακλεα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi … Η Ανδρομαχη Γεωργίου…Καλο ταξίδι Μαχη μου”, έγραψε ο ηθοποιός.

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο και είχαν αποκτήσει μια κόρη, τη Μαριλού Κατσαφάδου, που είναι και αυτή ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι χαρακτηριστικός ρόλος της Χριστίνας Βαρζοπούλου στην τηλεόραση, ήταν ως η μεγάλη αδελφή του υδραυλικού Σάκη (Τάσος Χαλκιάς), στην πασίγνωστη σειρά του Mega “Λαβ σορυ”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρέθυμνο: αστυνομικός έσωσε 6χρονη και τον μπαμπά της από βέβαιο πνιγμό

Penni Syggrou

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Efi Nika