Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νεκρός ο στιλίστας Νάσος Κάτρης: Ο μυστηριώδης θάνατός του μία ημέρα μετά το εμβόλιo

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του ο 32χρονος στυλίστας Νάσος Κάτρης – Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε από μία επιστήθια φίλη του και σχεδιάστρια μόδας, την οποία και είχε ειδοποιήσει η οικογένειά του, προκειμένου να πάει να τον αναζητήσει.

Νάσος Κάτρης – Δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες και οι γονείς του ανησύχησαν

Νάσος Κάτρης

 

Η φίλη του άτυχου 32χρονου φτάνοντας  στο διαμέρισμα του δυστυχώς τον βρήκε νεκρό. Ο στυλίστας, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια στο protothema.gr έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca
την Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Νάσος Κάτρης

 

Ο Νάσος Κάτρης ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη της Χαλκίδας αφού δούλευε χρόνια στα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης όπως και στη Μύκονο ενώ τελευταία δούλευε στην Αθήνα.

Στο σώμα του άτυχου νέου θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή για να προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια του θανάτου του.

Η φίλη του και σχεδιάστρια μόδας δήλωσε χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα: «Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ.

Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος Κάτρης έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του.

Ήταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού.

Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou