Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νίκος Ξανθόπουλος: Επεισοδιακή σύλληψη των διαρρηκτών που είχαν ρημάξει το κτήμα του – Τι δήλωσε η γυναίκα του-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι στο κτήμα του Νίκου Ξανθόπουλου και έπιασαν επ’αυτοφώρω τους διαρρήκτες.

Μετά από περίπου δύο χρόνια, δόθηκε λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Νίκος Ξανθόπουλος με το κτήμα του στα Σπάτα το οποίο είχε μπει πολλές φορές στο στόχαστρο διαρρηκτών για τον εξοπλισμό του.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή “Live News”, πριν από μερικές ημέρες και μετά από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε, οι Αρχές συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες. Ειδικότερα, αλλοδαποί κλέφτες έκλεβαν μετασχηματιστές της ΔΕΗ που είχε στο κτήμα του ο δημοφιλής ηθοποιός, με τους αστυνομικούς να στήνουν καρτέρι και να συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω έναν από αυτούς. Οι υπόλοιποι κατάφεραν να φύγουν εκείνο το βράδυ έπειτα από συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, ένας από τους δράστες δάγκωσε έναν αστυνομικό και χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο έναν άλλον.

Λίγες μέρες αργότερα, η ΕΛΑΣ εντόπισε και τους υπόλοιπους. Επρόκειτο για συμμορία που ξεκινούσε από τον Ασπρόπυργο για να κλέψει μετασχηματιστές, χαλκό και ότι άλλο μπορούσαν να βρουν τα μέλη της σε Μαρκόπουλο και Παιανία.

“Περάσαμε ταλαιπωρία”

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε η αστυνομία για να συλλάβει τους διαρρήκτες αλλά και την ταλαιπωρία που υπέστη η οικογένειά της και η ίδια τόσο καιρό.

“Ήρθαν μέσα στο κτήμα, έστησαν καρτέρι οι αστυνομικοί. Μπήκαν σε μια ξύλινη αποθήκη που έχουμε. Εμάς μας είπαν να μην βγούμε έξω, ό,τι και αν ακούσουμε. Είχαμε δώσει κλειδιά στην αστυνομία” τόνισε.

“Περάσαμε ταλαιπωρία. Τι να σας πω τώρα; Να κόβεται το ρεύμα, να χαλάνε οι καταψύκτες” πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι είχαν μπει στο κτήμα περίπου εννέα φορές, και ευελπιστώντας αυτή να ήταν και η τελευταία φορά.

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika