Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Μητέρα έδιωξε νονό κακήν κακώς επειδή έφερε στο παιδί της, λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μητέρα έδιωξε το νονό κακήν κακώς επειδή πήγε στο παιδί της λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά.

Τα παρακάτω, γράφει φίλη μου στο προφίλ της στο fb και αναδημοσιεύονται αποκλειστικά στο Singleparent.gr, με την άδειά της. Ωστόσο, για την προστασία όλων των μερών, έχουν μερικώς τροποποιηθεί κάποια στοιχεία της ιστορίας. Διαβαστε το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.

Ρεπορτάζ: Κυριακή Χαριτάκη

Είμαι εξοργισμενη με πήρε φίλος μου τηλέφωνο κλαιγοντας μου είπε ότι πήγε ο καημένος δωρα και λαμπάδα στο βαφτιστήρι και η μάνα μόνο που δεν τον πέταξε από τη σκάλα.

Πήγε ο νονός και πήρε μια υπέροχη λαμπάδα από οργανισμό που βοηθάει παιδιά με καρκίνο. Επιπλέον πήρε και ότι προστάζει το έθιμο μαζί και ένα ακριβό δώρο και πήγε.

Η μανούλα όμως θεώρησε ότι θα φέρει γρουσουζιά στο παιδί της η λαμπάδα που θα δώσει χαρά και θα συμβάλει στο να βοηθηθούν αυτά τα παιδάκια. Μάλιστα επί λεξει τον ρώτησε και σε επιθετικό τόνο, τι υπονοεί με αυτή του την κίνηση, για την υγεία και το μέλλον του παιδιού της. Ακολούθως τον ξεχεσε και ο νονός έφυγε κλαιγοντας οπότε και με πήρε τηλέφωνο.

Αναρωτιέμαι αυτή η μάνα, τί παράδειγμαδίνει  στα παιδιά της; Πόση σκτοψυχιά και βρώμα, υπάρχει στους ανθρώπους και δη στους νέους;

Εγώ προσωπικά θα πω συγχαρητήρια σε αυτόν τον νονό. Πρώτον γιατί στηρίζει το έργο ανθρώπων που πασχίζουν για τα παιδιά και μια μέρα όταν το βαφτιστήρι του μεγαλώσει θα τον δικαιώσει και θα έχει να θυμάται ότι έχει έναν υπέροχο νονό. Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Γαρυφαλλιά

 

singleparent.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea