Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

10 λεπτομέρειες σε αντικείμενα της καθημερινότητας μας που ελάχιστοι γνωρίζουν τη χρήση τους-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μερικές φορές, όταν χρησιμοποιούμε κάτι για πολλά χρόνια, ανακαλύπτουμε ότι έχει και κάποιες άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Για παράδειγμα, τα περιθώρια στα βιβλία και τα σημειωματάρια υπάρχουν για να προστατεύσουν τις σημειώσεις από ενδεχόμενη πυρκαγιά ή άλλο πρόβλημα, επειδή η παραγωγή των «πρώτων» τυπωμένων βιβλίων ήταν πραγματικά ακριβή … και πιστεύαμε ότι ήταν εντελώς άχρηστο αυτά τα χωρία.

Ανακαλύψαμε τα μυστικά των πραγμάτων και των διακοσμητικών τους λεπτομερειών που μπορούν πραγματικά να είναι πολύ χρήσιμα.

1. Το διαμάντι με σχισμές στα σακίδια

Στην αρχή, αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκονταν μόνο σε ορειβατικά σακίδια: χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν σχοινιά σε αυτό το σημείο. Στην πόλη, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε μια ομπρέλα, ένα μπουκάλι νερό ή ακόμα και τα πάνινα παπούτσια σας.

2. Το σημείο κοντά στην κάμερα iPhone

Η στρογγυλή τρύπα στο πίσω μέρος μεταξύ του φλας και της κάμερας είναι το δεύτερο μικρόφωνο. Είναι απαραίτητο να αποκλείσετε τον εξωτερικό θόρυβο και να κάνετε τον ήχο πιο καθαρό κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σας.

3. Οδοντογλυφίδες

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι απλώς ένα διακοσμητικό σχέδιο, αλλά στην πραγματικότητα, η ιαπωνική οδοντογλυφίδα προορίζεται για να σπάσει η κορυφή και να χρησιμοποιηθεί ως βάση – για πριν και μετά το φαγητό.

4. Διακριτές γραμμές στα πληκτρολόγια

Οι αισθητές προεξοχές στα γράμματα F και J είναι ένα βοήθημα για όσους μπορούν να πληκτρολογήσουν χωρίς να βλέπουν το πληκτρολόγιο. Αυτά είναι τα βασικά κλειδιά όπου πρέπει να βάλετε τα δάχτυλά σας. Χρησιμοποιώντας αυτά τα πλήκτρα, μπορείτε να καταλάβετε γρήγορα πού βρίσκονται τα χέρια σας.

5. Τρύπες στα πάνινα παπούτσια σας

Τα πρώτα παπούτσια αυτού του είδους σχεδιάστηκαν για παίκτες μπάσκετ. Για να επιτρέψουν στους αθλητές να δέσουν πιο σφιχτά τα κορδόνια, δημιούργησαν τρύπες στις πλευρές. Μερικά πάνινα παπούτσια έχουν ακόμα αυτό το σχέδιο. Τώρα, εξυπηρετούν μόνο έναν σκοπό – πρόσθετο εξαερισμό, αλλά μπορείτε ακόμα να κάνετε το ίδιο πράγμα με τους παίκτες μπάσκετ.

6. H καρφίτσα στο πιεστήριο σκόρδου

Αυτό δεν είναι μόνο ένα πιεστήριο σκόρδου, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε κουκούτσια από κεράσια. Η καρφίτσα βγάζει το κουκούτσι από το κεράσι, ωραία και εύκολα.

7. Η τσέπη μέσα στα γυναικεία εσώρουχα

Το κομμάτι του υφάσματος στο εσώρουχο ονομάζεται καβάλο. Όταν είναι ραμμένο στο εσώρουχο, τα πλαϊνά και πίσω μέρη συνδέονται με τις κύριες ραφές. Είναι τεχνικά αδύνατο να φτιάξετε μια άλλη εσωτερική ραφή, οπότε το μπροστινό μέρος παραμένει κρεμασμένο και έτσι μοιάζει με τσέπη.

8. Οι γραμμές σε μια λεπίδα κοπής

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε σε τι χρησιμεύουν:

Το άκρο των κοπτικών μπορεί πάντα να σπάσει για να κάνει το άκρο νεότερο. Απλώς χρησιμοποιήστε το καπάκι από την άλλη πλευρά του μαχαιριού για να αφαιρέσετε το άχρηστο άκρο, όπως δείχνει το βίντεο.

9. Το συρτάρι κάτω από το φούρνο

Συνήθως, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το συρτάρι για να αποθηκεύουν εσωτερικά τηγάνια, καπάκια και άλλα πράγματα. Στην πραγματικότητα, αυτό το συρτάρι προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί για να διατηρείται ζεστό το φαγητό. Η ιδέα είναι ότι τα ετοιμασμένα πιάτα θα παραμείνουν ζεστά ενώ κάτι άλλο μαγειρεύεται στον φούρνο πάνω από αυτά.

10. Η τρύπα στην κουτάλα για τα μακαρόνια

Η τρύπα στην κουτάλα μακαρονιών βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε πόσα μακαρόνια πρέπει να βράσετε. Η τρύπα χωράει αρκετά για ένα κανονικό άτομο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika