Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η Μαρία Χούκλη έκανε το εμβόλιο για τον Κορονοϊό : Πόσο είχα θυμώσει τότε που δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο – Η ανάρτησή της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Μαρία Χούκλη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook, όπου εξομολογήθηκε τον θυμό της τότε που είχε έπασχε από καρκίνο και δεν υπήρχε εμβόλιο για την ασθένεια αυτή.

Την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, προκειμένου να προστατευθεί καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Αμέσως μετά έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook, όπου εξομολογήθηκε τον θυμό της τότε που είχε έπασχε από καρκίνο και δεν υπήρχε εμβόλιο για την ασθένεια αυτή.

“Θυμάμαι, ποσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο. Μαζί μου και πολλές, εκατομμύρια γυναίκες. Η επιστήμη δεν έχει πάντοτε λυσεις για όλα αλλά να που τώρα στην περίπτωση του κορονοϊού θριάμβευσε και μας κάνει ενα τεράστιο δώρο. Να μείνουμε υγιείς. Να προστατευθούμε και να προστατέψουμε. Δεύτερη δόση σήμερα με AstraZeneca .

Ελευθερια με ασφάλεια” ανέφερε.

Η ανάρτησή της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou