Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

6 πράγματα που οι άντρες δεν λένε ποτέ στις γυναίκες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες μπορεί πολλές φορές να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν στην απόκρυψη κάποιων σκέψεων, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ρήξη. 

Έτσι λοιπόν μεταξύ αυτών που δεν λέγονται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, υπάρχουν πράγματα που οι άντρες δεν εκφράζουν στις γυναίκες και τα κρατάνε μυστικά. Αυτό γίνεται συνήθως για πρακτικούς λόγους, γιατί έτσι υπάρχει ηρεμία και γαλήνη στο ζευγάρι.

Ας δούμε όλα όσα οι άντρες δεν λένε ποτέ στις γυναίκες 

Δεν θέλουν τις γυναίκες να είναι υπερβολικά διαθέσιμες, αλλά δεν θα τους το πουν ποτέ. Μπροστά σε μια γυναίκα που αποδεικνύεται ότι είναι πολύ διαθέσιμη, ο άντρας συνήθως αισθάνεται άβολα, αντίθετα προτιμά έναν ανεξάρτητο σύντροφο από όλες τις απόψεις.

Δεν μιλάνε για τις ανησυχίες τους. Μεταξύ των πραγμάτων που οι άντρες δεν λένε ποτέ στις γυναίκες είναι οι προσωπικοί τους φόβοι και οι επαγγελματικές τους ανησυχίες.

Σε αντίθεση με τις γυναίκες που εμπιστεύονται η μια την άλλη, οι άντρες τείνουν να κλείνονται στον εαυτό τους όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή αισθάνονται ότι δεν μπορούν να εκφράσουν καλά τα συναισθήματά τους.

Δεν παραδέχονται ότι τους αρέσει να φροντίζουν τον σύντροφό τους. Μπορεί να μην το παραδέχονται αλλά όταν ένας άντρες φροντίζει τη σύντροφό του νιώθει πιο ισχυρός και προστατευτικός, ακόμα και εάν εκείνη δεν χρειάζεται τη βοήθεια του.

Δεν αποκαλύπτουν την ανάγκη τους για αγάπη. Η νοοτροπία έχει επιβάλει ο άντρας να είναι σκληρός και να μην δείχνει τόσο εύκολα ότι είναι τρυφερός, γλυκός και ρομαντικός.

Δεν συζητάνε εάν έχουν κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα.  Μεταξύ των πραγμάτων που οι άντρες δεν λένε ποτέ στις γυναίκες είναι η πτώση της λίμπιντο, η οποία τους οδηγεί στο να μη νιώθουν άνετα κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Ακόμα κι αν δεν το λένε, τους αρέσουν οι σοβαρές συζητήσεις γύρω από τις σχέσεις. Συχνά μπορεί να φαίνονται απόντες και να μην ενδιαφέρονται όταν αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα σχετικά με το μέλλον της σχέσης, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Είναι πραγματικά χαρούμενοι όταν συζητάνε σοβαρά πράγματα για τη ζωή και τα θεωρούν πολύ καθησυχαστικά, αλλά αυτά είναι πράγματα που οι άντρες δεν λένε ποτέ.

 

jenny.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας