Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κουρέας ξυρίζει το κεφάλι του για αλληλεγγύη σε καρκινοπαθή συνάδελφό του και όλος ο κόσμος τον χειροκτοτεί-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κουρέας ξυρίζει το κεφάλι του στην Ισπανία, στο πλαίσιο αλληλεγγύης σε καρκινοπαθή συνάδελφό του, ο οποίος χάνει τα μαλλιά του από τις χημειοθεραπείες.

Το βίντεο με τον κουρέα που ξυρίζει το κεφάλι του έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, ενώ όποιος το δει δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος και να μην βάλει τα κλάματα.

Συγκεκριμένα, ένας καρκινοπαθής κουρέας, ο Νεφτάλι, από το Αλικάντε της Ισπανίας, ανέθεσε σε συνάδελφό του να του ξυρίσει το κεφάλι, αφού οι χημειοθεραπείες του έχουν προκαλέσει την απώλεια των μαλλιών του και αποφάσισε να τραβήξει σε βίντεο τη στιγμή που θα τα αποχαιρετούσε.

Ο συνάδελφός του έβαλε τη μηχανή στο κεφάλι του και άρχισε να ξυρίζει τα μαλλιά του, λέγοντας του «δεν είσαι μόνος», με τον Νεφτάλι να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή και τα δάκρυά του.

Κουρέας ξυρίζει το κεφάλι του για συμπαράσταση στον καρκινοπαθή φίλο του και το βίντεο γίνεται viral

Λίγο αργότερα ανάρτησε το βίντεο στο TikTok, το οποίο- όπως ήταν φυσικό- έγινε αμέσως viral και συγκέντρωσε περισσότερες από 9 εκατομμύρια προβολές, 2 εκατ. likes και 26.000 σχόλια.

«Για όσους δεν γνωρίζουν ο Τζόελ δεν είναι απλώς συνάδελφος, αλλά αδελφός για μένα. Σε αγαπώ αδελφέ», ήταν τα λόγια του Νεφτάλι, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι ο Τζόελ του είπε πως θα συνεχίζει να ξυρίζει τα μαλλιά του μέχρι να μεγαλώσουν τα δικά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρκίνος του παγκρέατος: Όλα τα συμπτώματα και αίτια – Σκοτώνει μέσα σε λίγο καιρό αν δεν εντοπιστεί άμεσα

newsitamea

Κίρρωση του ήπατος: Πότε και γιατί ο ασθενής μπορεί να παραμένει ασυμπτωματικός

Efi Nika

Γι’αυτό το είπε τώρα: Η αλήθεια πίσω από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο και ο σοβαρός λόγος

Efi Nika