Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Συνελήφθη η Μάνα του μαθητή που αρνείται το self test για τον γιο της – Είχε αναρτήσει εμπρηστικό κείμενο-Η ανάρτησή της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η μητέρα του μαθητή που δεν πήγε αρνητικό self test στο σχολείο συνελήφθη επειδή είχε αναρτημένο “εμπρηστικό” κείμενο, στη σελίδα της στο Facebook.

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στην μητέρα που υπέβαλε μήνυση κατά των εκπαιδευτικών επειδή ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο του γιου της στο σχολείο, χωρίς βεβαίωση self test.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr αστυνομικοί την συνέλαβαν πριν από λίγο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία με την αιτιολογία πως είχε αναρτημένο “εμπρηστικό” κείμενο, στη σελίδα της στο Facebook.

Η μητέρα του παιδιού που κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου, έχει προχωρήσει σε σειρά παραληρηματικών αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμός στο Facebook, για το συγκεκριμένο θέμα.

“Το σχέδιο τους είναι να αρπάζουν τα παιδιά σε δομές και να τα διασωληνωνουν.Το δηλώσανε οι ίδιοι τους ότι 1στα 3 παιδιά θα διασωληνωνεται στις ΜΕΘ!Πως το ξέρουν και το δηλώνουν; Δεν σας υποκινεί την περιέργεια“, γράφει σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές καλώντας παράλληλα τους γονείς να “αντιδράσουν”.

Αυτόφωρο για όσους καλούν με αναρτήσεις να μην εφαρμόζεται το μέτρο του self-test

Νωρίτερα , ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου ζητώντας να σχηματιστεί δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρίς τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Επίσης καλούν τους γονείς μαθητών να υποβάλουν μηνύσεις σε διευθυντές σχολείων για τον ίδιο λόγο.

Ο εισαγγελέας ζητεί από την αστυνομία να διακριβώσει αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της “διέγερσης σε ανυπακοή” και να προχωρήσει σε συλλήψεις αντιδρώντων, με την αυτόφωρη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika