Newsitamea.gr
ΠΑΙΔΙ ΥΓΕΙΑ NEWS

Γενέθλια 42χρονου μπαμπά με Covid-19 στο Νοσοκομείο Βόλου – Το πάρτι έκπληξη και η επικοινωνία με τα 2 παιδιά-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Tα φετινά του γενέθλια θα τα θυμάται για πάντα ένας 42χρονος πατέρας δυο μικρών παιδιών που νοσηλεύεται λόγω κορωνοϊού στον 7ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου.

Από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στην κλινική, έγινε «ένα» με γιατρούς και νοσηλευτές. Ανθρωπος αισιόδοξος και συμπονετικός με όλους, τους κέρδισε μονομιάς.

Πριν από λίγες μέρες συνομιλώντας με τη γιατρό και τις νοσηλεύτριες που εφημέρευαν ενημέρωσε ότι πλησιάζουν τα γενέθλιά του.

Γενέθλια στην απομόνωση του νοσοκομείου λόγω κορονοϊού

«Τι κρίμα που είμαι εδώ μέσα και δεν θα μπορέσω να τα γιορτάσω με τα παιδάκια μου και την αγαπημένη μου γυναίκα», είπε με τρεμάμενη φωνή που έσπαγε.

Στο άκουσμα της επιθυμίας του 42χρονου, η γιατρός και οι νοσηλεύτριες αποφάσισαν να δράσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το πάρτι έκπληξη και οι ευχές των παιδιών του

 

«Γιατί όχι, ναι θα του κάνουμε εμείς ένα πάρτι- έκπληξη» σκέφτηκαν και αμέσως άρχισαν να καταστρώνουν σχέδια αναφέρει o taxydromos.gr

Επικοινώνησαν με τη σύζυγό του και συμφώνησαν όλοι μαζί να τον γιορτάσουν. Την επόμενη μέρα, ανήμερα των γενεθλίων του, αγοράστηκε η τούρτα, έγινε η συνεννόηση ώστε στο σβήσιμο να είναι όλοι συντονισμένοι μέσω του viber και το πάρτι στήθηκε.

Μόλις η πόρτα άνοιξε και το προσωπικό της κλινικής μπήκε μέσα με την τούρτα και μέσω του viber ακούστηκαν τα παιδιά και η σύζυγός του να του τραγουδάνε το κλασικό τραγουδάκι των γενεθλίων …«μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά κ.λπ. κ.λπ.», ο 42χρονος ξέσπασε σε κλάματα χαράς.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» όλη την οικογένεια, με αποτέλεσμα η σύζυγός του και τα δύο μικρά παιδιά του να βρίσκονται σε καραντίνα.

«Χίλια ευχαριστώ. Δεν ξέρω πώς να σας το ξεπληρώσω. Μου κάνατε το καλύτερο δώρο της ζωής μου», έλεγε τρισευτυχισμένος ο 42χρονος στο προσωπικό του νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika

Αυτισμός: Στρέφοντας το βλέμμα στους γονείς με παιδιά στο φάσμα – Μια ψυχολόγος εξηγεί

Efi Nika