Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

6 κόλπα για να χάσετε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός το καλοκαίρι φαντάζει όλο και πιο κοντινό. Και επειδή οι μέρες περνάνε γρήγορα θα φτάσει η ώρα που θα κατεβάζουμε τα καλοκαιρινά ρούχα, ενώ….

ταυτόχρονα θα ανεβαίνουμε στη ζυγαριά για να δείτε εάν έχετε πάρει κιλά.

Για να μη βρεθείτε όμως σε αυτή την αγχωτική κατάσταση μπορείτε να προνοήσετε και να χάσετε τα περιττά κιλά. Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε πώς θα το πετύχετε.

6 κόλπα για να αποφύγετε την αύξηση βάρους

Ενυδατωθείτε

Το νερό είναι απαραίτητο όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου. Όμως δεν χρειάζεται να πίνετε μόνο νερό για να ενυδατωθείτε, μπορείτε να επιλέξετε και άλλα ροφήματα αρκεί να μην περιέχουν ζάχαρη. Και εάν θέλετε να βελτιώσετε τη γεύση του νερού, προσθέστε λίγο λεμόνι ή μούρα σε αυτό.

Συνεχίστε να καταναλώνετε υδατάνθρακες

Η εξάλειψη των υδατανθράκων από τη διατροφή σας είναι κακή ιδέα. Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι το είδος των υδατανθράκων που επιλέγετε. Προσπαθήστε να μειώσετε τους απλούς υδατάνθρακες και να καταναλώνετε σύνθετους, όπως δημητριακά ολικής άλεσης.

Αποφύγετε τα γλυκά αλλά δεν χρειάζεται να τα εξαλείψετε

Οι γλυκές λιχουδιές περιέχουν αρκετές θερμίδες οδηγώντας σε αύξηση βάρους. Όμως δεν χρειάζεται να τις αφαιρέσετε εντελώς από τη διατροφή σας, αλλά μπορείτε να τις καταναλώνετε με μέτρο.

Ασκηθείτε

Ο συνδυασμός της γυμναστικής με την ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για να χάσετε κιλά. Μπορείτε να ασκηθείτε στο σπίτι ή να βγείτε έξω για ποδήλατο ή γρήγορο περπάτημα.

Αυξήσετε την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την υγεία σας και να αποφύγετε την αύξηση βάρους ταυτόχρονα. Καταναλώστε 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών καθημερινά.

Αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας

Η απόφαση και η επιτυχία εξαρτάται από εσάς Μην βασίζεστε στη μαμά σας, στους φίλους σας και στον σύντροφό σας. Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα muffin, κάντε το. Η κατανάλωση μικρών μερίδων των αγαπημένων σας τροφίμων δεν θα σας προσθέσει κιλά. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας στην μετριοπάθεια όσο αφορά τη διατροφή και θα παρατηρήσετε πως οι αριθμοί στη ζυγαριά θα αρχίσουν να πέφτουν.

Μείνετε συντονισμένοι με το σώμα σας και δώστε του όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί ένα ακτινίδιο να βελτιώσει τον ύπνο; Ναι, μαζί με άλλα τρία τρόφιμα που υπόσχονται «όνειρα γλυκά»

Δημήτρης

Νεφροί: 5 συμβουλές για να τους προφυλάξετε – Τα σημάδια που μαρτυρούν πρόβλημα

Efi Nika

Χάστε 8 κιλά και ρίξτε κοιλιά και χοληστερόλη με αυτό το πασίγνωστο και πανάρχαιο γιατροσόφι

Efi Nika