Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Έγκλημα στον Ερυθρό: Του έβγαλε τον αναπνευστήρα γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Απίστευτα είναι τα όσα αποκαλύπτονται με αφορμή τον θάνατο 76χρονου ασθενούς που ήταν διασωληνωμένος με κορονοϊό στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αφού ένας άλλος ασθενής που ήταν στον ίδιο θάλαμο με τον διασωληνωμένο 76χρονο φέρεται να του έβγαλε τον αναπνευστήρα αφού τον ενοχλούσε ο θόρυβος!

Σύμφωνα με τον διοικητή της Α ΥΠΕ Αττικής, Παναγιώτη Στάθη ο ίδιος κάλεσε την ασφάλεια να επιληφθεί του θέματος καθώς ο άλλος ασθενής, αλβανικής καταγωγής, 58 ετών, εμφάνιζε ψυχολογικά προβλήματα αλλά αναγκαστικά νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με κορονοϊό λόγω της πληθώρας των περιστατικών.

Για τον 58χρονο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αλλά δεν μπορεί να μεταφερθεί στα κρατητήρια αφού νοσεί από κορονοϊό και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στις αρχές οι οποίες ερευνούν εξονυχιστικά αν είχε ποινικό παρελθόν.

Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης

Ο 76χρονος ασθενής νοσηλευόταν με επιπλοκές του κορονοϊού διασωληνωμένος – εκτός ΜΕΘ- σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου. Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η υγεία του δεν παρουσίαζε επιδείνωση αλλά ήταν βελτιούμενη.

Η γιατρός μπαίνοντας στον θάλαμο διαπίστωσε ότι το μόνιτορ στο οποίο ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος ασθενής εμφάνιζε ισοηλεκτρική γραμμή. Δηλαδή ήταν νεκρός. Προσπάθησε να του κάνει ανάνηψη αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στην ζωή.

Οι υποψίες στράφηκαν στον άλλο ασθενή που ήταν στο δωμάτιο καθώς θα ήταν αδύνατον να σταματήσει μόνο του το μηχάνημα ή να βγεί από μόνος του ο αναπνευστήρας. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να αναρωτηθούν μήπως το σωληνάκι βγήκε κατά λάθος την ώρα της ανάνηψης.

 

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou