Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

60χρονος νοσηλεύεται στην Πάτρα με πνευμονική εμβολή-Είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας 60χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή, ενώ πριν από 2 βδομάδες είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca.

Ένας άντρας 60 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή, ενώ πριν από δύο βδομάδες είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με το OPEN TV ο 60χρονος που είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού, την Παρασκευή, 2 Απριλίου, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική με πνευμονική εμβολή. Ο 60χρονος είχε αρχίσει να νιώθει πόνους στην πλάτη και στα πλευρά, εισήχθη στο ιδιωτικό θεραπευτήριο και εκεί διαγνώστηκε ότι έχει πνευμονική εμβολή.

Έστειλαν “κίτρινη” κάρτα στον ΕΟΦ

Σύμφωνα με το OPEN, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη και καρδιακές ανακοπές και αυτός ήταν ο λόγος που διασωληνώθηκε. Οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και έστειλαν “κίτρινη” κάρτα στον ΕΟΦ για την περίπτωση του 60χρονου, όπου η αρμόδια επιτροπή καλείται πλέον να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση και το κατά πόσο συνδέεται με το εμβόλιο της Astrazeneca.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια

newsitamea