Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

Το μυστικό των κομμωτών για εύκολο και πετυχημένο κούρεμα στο σπίτι-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τώρα που έχουμε περάσει αρκετούς μήνες σε καραντίνα, φτάσαμε τον εαυτό μας στα όριά του. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε τα πράγματα που είπαμε ότι δεν θα κάναμε ποτέ.

Πολλοί από εμάς ξεπερνάμε τα όριά μας και δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Για παράδειγμα ενώ στέλνουμε τα παιδιά στο σχολείο του σπιτιού μας προσπαθούμε να φτιάξουμε τα δικά μας έπιπλα!

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που είναι διστακτικοί να δοκιμάσουν πρωτόγνωρα πράγματα. Έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε την βοήθεια που μας προσφέρουν τα αγαπημένα μας καταστήματα και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το κούρεμα των μαλλιών μας. Είναι το είδος της υπηρεσίας που κανείς δεν εκτιμά έως ότου αφαιρεθεί από αυτούς. Ενώ τα κέντρα αισθητικής και τα κομμωτήρια μπορεί να φαίνονται σαν απαραίτητη υπηρεσία, η συντριπτική πλειονότητα τους προς το παρόν έχει κλείσει.

Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν για τα μαλλιά μας; Δεν σκεφτήκαμε ποτέ την προοπτική να το κόψουμε οι ίδιοι, αλλά οι απελπισμένες καταστάσεις απαιτούν απελπισμένα μέτρα! Έχετε φίλους και αγαπημένους που έχουν αναλάβει αυτήν την εργασία; Φυσικά, και το κάνετε. Εάν χρειάζεστε επειγόντος κούρεμα και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξανανοίξει το κομμωτήριο, σας έχουμε την λύση.

Θέλουμε, ωστόσο, να βεβαιωθούμε ότι είστε πλήρως προετοιμασμένοι για τη συγκεκριμένη εργασία. Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Το ψαλίδι που έχετε στην κουζίνα σας δεν θα είναι αρκετά καλό. Εάν δεν έχετε ψαλίδι επαγγελματικής ποιότητας, χρειάζεται να προμηθευτείτε ένα.

Η επιλογή της σωστής τοποθεσίας είναι επίσης μεγάλης σημασίας. Χρειάζεστε έναν καθρέφτη, οπότε πρέπει να ξεκινήσετε από το μπάνιο. Το μπάνιο είναι επίσης ιδανική τοποθεσία από άποψη καθαριότητας επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να σκουπίζετε τα μαλλιά από το πάτωμα του μπάνιου από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Θα προτιμούσατε να σκουπίσετε τα μαλλιά από το χαλί; Αυτό φαίνεται να είναι μια από τις πιο ενοχλητικές αγγαρείες που έχουμε ακούσει ποτέ.

Μόλις εξασφαλίσετε τα κουρευτικά εργαλεία και την κατάλληλη τοποθεσία, αυτό το σεμινάριο στο YouTube θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα πιο συνηθισμένα λάθη. Μην περιμένετε να ξεκινήσετε και να καταφέρετε να κουρέψετε τα μαλλιά σας όπως έναν επαγγελματία. Πρέπει να μπουσουλίσεις πριν καταφέρεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές μέθοδοι για να δώσετε στα μαλλιά σας την απαραίτητη περιποίηση και αυτό το βίντεο είναι εδώ για να σας τα εξηγήσει όλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika