Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Μπέρδεμα: Το Σάββατοκύριακο βόλτες σε παραλίες και βουνά, τη Δευτέρα κλεισμένοι σπίτι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σαββατοκύριακο: Το τέλος της εβδομάδας θα μας βρει στις παραλίες και στα βουνά. Όμως, τη Δευτέρα θα είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων, με τις αποφάσεις της μπερδεύει τους πολίτες περισσότερο. Μάλιστα, κάθε μέρα χρειάζεται υπουργοί να βγαίνουν στα κανάλια και να δίνουν διευκρινήσεις για το τι ισχύει.

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων επιτρέπει τη βόλτα των πολιτών σε παραλίες και βουνά εκτός του δήμου με την χρήση ΙΧ. Επίσης, της χρήσης του κωδικού 6 για σωματική άσκηση. Όμως, αυτά αφορούν μόνο το Σαββατοκύριακο. Δηλαδή μπορεί κάποιος να μετακινηθεί προς την παραλία αύριο και μεθαύριο. Όμως, δεν μπορεί να μετακινηθεί την Δευτέρα που θα έχει ομολογουμένως λιγότερο κόσμο, αφού θα είναι καθημερινή.

Οι αποφάσεις σχετικά, με τις μέρες του Σαββατοκύριακου και η Δευτέρα.

Σαββατοκύριακο: Κι άλλες λεπτομέρειες για τις αποφάσεις των λοιμωξιολόγων

Ένα παράδοξο μέτρο που όπως λένε οι επιστήμονες της επιτροπής, υπεραμυνόμενοι της απόφασής τους, θα βοηθήσει στο να μην δημιουργείται συγχρωτισμός. Ένα μέτρο που όντως θα βοηθήσει στο να μην υπάρχει συνωστισμός ωστόσο είναι οξύμωρο το γιατί η μετακίνηση σε άλλους δήμους επιτρέπεται τα Σαββατοκύριακα μόνο και όχι όλη την εβδομάδα.

Παράλληλα, επιτρέπονται από Δευτέρα τα ψώνια σε άλλους δήμους με την χρήση του 13032 αλλά δεν επιτρέπονται τα ψώνια σε σούπερ μάρκετ σε άλλο δήμο με τον κωδικό 2 στο 13033. Αν και μιλάμε για μέτρα «αποσυμπίεσης», υπάρχουν πολλά παράδοξα στις αποφάσεις των επιστημόνων τα οποία οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να τηρούν, με τον κίνδυνο προστίμων να είναι πάντα μεγάλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika