Newsitamea.gr
AMEA news ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Επέστρεψε σπίτι του- Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του που ραγίζει καρδιές

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε νικητής στο σπίτι του, μετά το σοβαρό χειρουργείο σε συγκεκριμένο σημείο του κεφαλιού του που είχε υποστεί ζημιά από το τροχαίο.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής που ζει εδώ και περίπου 4 χρόνια, το δικό του γολγοθά, μετά από το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο τα Χριστούγεννα του 2017, βγήκε ξανά νικητής από το νέο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πριν από λίγες μέρες.

Όλα πήγαν καλά μετά το πολύωρο χειρουργείο από τον τον γιατρό του Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει εξειδίκευση στην κρανιοπροσωπική χειρουργική και είναι ιδιαίτερα έμπειρος.

Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη δεν εύγει ποτέ από το πλευρό του. Το μεσημέρι της Παρασκευής 2/4, δημοσίευσε μια φωτογραφία του αγαπημένου της στο σαλόνι του σπιτιού της να κάνει το σήμα της νίκης και χαρούμενη έγραψε στο προφίλ της στο facebook πόσο χαρούμενη είναι με το αποτέλεσμα!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ❤!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!!
Το αποτέλεσμα….. απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κ. Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου , κρανιοπροσωπικός χειρουργός – πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά”!!! έγραψε η σύζυγός του.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Δείτε την ανάρτηση της συζύγου του:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γι’αυτό το είπε τώρα: Η αλήθεια πίσω από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο και ο σοβαρός λόγος

Efi Nika

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Πήγε εκδρομή και κατέληξε σε επείγον χειρουργείο: Πώς χάρη σε μια σέλφι 33χρονη διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Efi Nika