Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας στο Ιλιον που κατέρρευσε μετά τον εμβολιασμό της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η οικογένεια της γυναίκας που πέθανε μετά τον εμβολιασμό της κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στην 63χρονη γυναίκα απο το Ίλιον που χθες το μεσημέρι, έπεσε νεκρή μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της ο θάνατος της 63χρονης οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα από παλαιό έμφραγμα. Αντίστοιχα έχουν σταλεί δείγματα και για ιστολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει και οτιδήποτε άλλο.

“Πρόκειται για μακροσκοπική εικόνα παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου και πνευμονικού οιδήματος υπό περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογρηάς, προσθέτοντας ότι αυτό που βρέθηκε ήταν ένα παλαιό έμφραγμα και ένα πνευμονικό οίδημα και τα υπόλοιπα θα φανούν ιστολογικά.

Ο θάνατος της γυναίκας αφού είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Η γυναίκα είχε εμβολιαστεί και αφού κάθισε στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον το προβλεπόμενο διάστημα έφυγε για το σπίτι της. Βγαίνοντας όμως από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία κάθησε σε παγκάκι και κατέρρευσε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, η γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Υπάρχουν ενδείξεις για σχέση του εμβολίου με τον θάνατο της γυναίκας υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της Αντώνης Σακαρούδης, μιλώντας στο Mega προσθέτοντας πως η 63χρονη είχε ενημερώσει για το ιστορικό της το εμβολιαστικό κέντρο. Είμαστε εν αναμονή και των ιστολογικών για την πλήρη εικόνα, σημείωσε μεταξύ άλλων η 63χρονη στο Ιλιον.

Ο Αντώνης Σακαρούδης, σημείωσε πως η 63χρονη ήταν υγιής και είχε ενημερώσει το εμβολιαστικό κέντρο για τα υποκείμενα νοσήματά της. Σημειώνεται ότι η 63χρονη έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και στεφανιαία νόσο.

“Ήταν ζητήματα που ήταν ρυθμισμένα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα υγείας”.

Η γυναίκα στο παρελθόν είχε υποστεί κάποιο έμφραγμα αλλά δεν υπάρχει συνάφεια με τον θάνατό της, ενώ πριν ένα μήνα είχε κάνει εξετάσεις οι οποίες είχαν βγει καλές.

“Οι ενδείξεις υπάρχουν, από εκεί και πέρα είναι δουλειά της πολιτείας να δούμε αν το εμβόλιο είναι ασφαλές”, τονίζει ο δικηγόρος.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός, σύμφωνα με τον συνήγορο, ότι δεν υπήρχε κανένας εκπρόσωπος ούτε της εταιρίας AstraZeneca αλλά ούτε και του υπουργείου Υγείας το πρωί στο νοσοκομείο

Η οικογένεια κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου μέσω της οποίας επιθυμούν η εισαγγελία Αθηνών να διεξάγει άμεσα έρευνα για τις συνθήκες εμβολιασμού με το σκεύασμα της AstraZeneca.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika