Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ο καλύτερος φίλος του κόσμου: Πηγαίνει στο γήπεδο με τον τυφλό κολλητό του και του περιγράφει τους αγώνες-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Καλύτερος φίλος του κόσμου: Πρόκειται για μία πέρα για πέρα αληθινή ιστορία. Αυτή αποδεικνύει πως οι φίλοι είναι η οικογένειά μας. Μερικές φορές μπορεί να είναι και κάτι παραπάνω.

Αυτή η μαγική συναισθηματική σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων που ονομάζεται φίλια είναι τόσο σπουδαία και δεν είναι λίγα τα περιστατικά που το έχουν αποδείξει.

Καλύτερος φίλος του κόσμου: Μία υπέροχη αληθινή ιστορία

Η covid εποχή είναι κάτι που όλους μας, μας έχει κάνει να επανεξετάσουμε τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει γύρω μας. Το παρακάτω video θα μας δείξει με τον πιο τρυφερό τρόπο “τι είναι φιλία”.

Θα κάνουμε μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, το 2018 σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου “Λίβερπουλ – Νάπολι” στις κερκίδες βρέθηκαν δυο καλοί φίλοι να τον παρακολουθήσουν. Όμως, στην περίπτωσή τους ο ένας είχε μάτια για δύο. Ο ένας από τους δυο φίλους ήταν τυφλός και μη μπορώντας να δει και να καταλάβει πώς εξελίσσεται ο αγώνας, ο καλύτερος φίλος του, του ψιθύριζε στο αυτί την κάθε λεπτομέρεια του αγώνα.

Το πιο συγκινητικό σημείο ήταν όταν του περιέγραφε το γκολ και οι δυο πανηγυρίζουν από χαρά, δίνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όλους μας! Το video συγκέντρωσε την επιδοκιμασία οπαδών από όλες τις ομάδες και φυσικά έγινε αμέσως viral. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο οπαδός της Λίβερπουλ που πανηγυρίζει λέγεται Μάικλ Κέρνεϊ και αντιμετωπίζει πρόβλημα μερικής τύφλωσης αλλά αυτό δεν τον σταματά από το να πηγαίνει στο γήπεδο.

Ακολουθούν έξι φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου:

Η αληθινή ιστορία του καλύτερου φίλου του κόσμου. Η αληθινή ιστορία του καλύτερου φίλου του κόσμου. Η αληθινή ιστορία του καλύτερου φίλου του κόσμου. Η αληθινή ιστορία του καλύτερου φίλου του κόσμου. Η αληθινή ιστορία του καλύτερου φίλου του κόσμου. Η αληθινή ιστορία του καλύτερου φίλου του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou