Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δυνατό μήνυμα από τη Ζέτα Δούκα: Η βία δεν έχει χρώματα – Έχει μόνο σκοτάδι – Τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα-Η ανάρτηση

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η ηθοποιός ανέβασε ποστ στο Instagram, σχολιάζοντας πως τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα….

Σε νέα ανάρτηση-μήνυμα προχώρησε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα σχετικά με την υπόθεση των σεξουαλικών κακοποιήσεων μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ηθοποιός ανέβασε ποστ στο Instagram, σχολιάζοντας πως τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά. Μόνο θαυμαστικά!

“Η αλήθεια δεν έχει χρώματα. Έχει μόνο φως. Η βία δεν έχει χρώματα. Έχει μόνο σκοτάδι. Τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά. Μόνο θαυμαστικά! Και χρειάζονται τη λογική, τη στήριξη, την αγάπη και την αγκαλιά μας. Μόνο”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Eπίσης η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε ακόμη μία ανάρτηση στο Instagram σχετική με τα παιδιά τονίζοντας πως “τα παιδιά μας δεν βλέπουν τόσο τι λέμε και τι κάνουμε όσο κυρίως ποιοι είμαστε.
Ας φροντίσουμε να είμαστε αληθινοί και δίκαιοι, όσο δύσκολο κι αν είναι κάποιες φορές.
Και κοντά τους, ουσιαστικά κοντά τους!
Οι προβληματικές σχέσεις προκύπτουν από την ουσιαστική έλλειψη επαφής!” καταλήγει η ηθοποιός που ξεκίνησε πρώτη τις αποκαλύψεις κακοποιητικής συμπεριφοράς στον χώρο του θεάματος.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη Σοφία Μπεκατώρου που μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία, η Ζέτα Δούκα ήταν η πρώτη που μίλησε ανοιχτά για τη βία στο θέατρο.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!” για τη λεκτική και σωματική βία που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση Closer

 

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika