Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙ

Καθηγήτρια ψέκασε με αντισηπτικό μαθητές που φορούσαν λάθος τη μάσκα τους και συνελήφθη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τα μέτρα και να φοράμε σωστά την μάσκα μας για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού, αλλά όλα έχουν ένα μέτρο!

Ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά, χρειάζεται υπομονή και συζήτηση ώστε να καταλάβουν την αξία των μέτρων και να τα εφαρμόζουν σωστά.

Ωστόσο, μια καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία της με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα και να οδηγηθεί στο κρατητήριο με 4 κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου.

Ο λόγος για την 51χρονη Christina Reszetar, η οποία ψέκασε με αντισηπτικό τους μαθητές που δεν φορούσαν τη μάσκα τους όπως έπρεπε. Σύμφωνα με την ίδια, 4 από τους μαθητές της αρνήθηκαν να καλύψουν το πρόσωπό τους με τη μάσκα κι εκείνη βρήκε… εναλλακτικό τρόπο να τους πείσει.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, την κατηγορούν ότι ψέκασε τα παιδιά με αντισηπτικό κατευθείαν «στο πρόσωπο και το σώμα τους». 

Η Reszetar διδάσκει εδώ και 21 χρόνια και δηλώνει αθώα, ισχυρίζεται πως τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του σχολείου θα την απαλλάξουν από τις κατηγορίες.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως έχει το υλικό στα χέρια της, αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει το οτιδήποτε…

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika