Newsitamea.gr
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Δόμνα Μιχαηλίδου: Είμαστε δίκαιοι, το 2021 έρχονται αυξήσεις σε όλα τα επιδόματα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δόμνα Μιχαηλίδου: Έρχονται αυξήσεις σε όλα τα επιδόματα

Καμία κατάργηση επιδόματος για τους ευάλωτους

Κάθετη ότι θα καταργηθούν τα επιδόματα για τις ευάλωτες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού εμφανίστηκε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε την Κυριακή ότι «δεν υπάρχει καμία πρόθεση να καταργηθεί οποιοδήποτε επίδομα που προστατεύει τους πιο ευάλωτους».

«Δίνουμε δίκαια επιδόματα. Ο οδηγός που ακολουθείται ως προς την καταβολή των επιδομάτων είναι το εισόδημα και αντικειμενικά κριτήρια», σημείωσε η κυρία Μιχαηλίδου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου «συνδέσαμε επιδόματα με σχολική φοίτηση.» Επίσης, προανήγγειλε ότι σε όλα τα επιδόματα θα υπάρξουν αυξήσεις.

«Ο προνοιακός προϋπολογισμός για το 2021 είναι αυξημένος κατά 22%. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι αυξημένο κατά 15%. Το επίδομα παιδιού κατά 20%. Το στεγαστικό είναι αυξημένο κατά 34%».

Τέλος, είπε πως σε ό,τι αφορά τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς που είναι χαμηλού ρίσκου αναμετάδοσης του ιού, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν στις ειδικές δομές για rapid test.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχει μόνο 1 όρο και το πήρες: Ξεκινά το επίδομα των 1.320 ευρώ για τρόφιμα, είδη βασικής ανάγκης και σχολικά

Efi Nika

Παίρνεις 2.400€ στο χέρι με 1 απλή αίτηση: Το άγνωστο επίδομα που δικαιούνται πολλοί αλλά το ξέρουν ελάχιστοι

Efi Nika

Βρέχει λεφτά και το Πάσχα: Νέο επίδομα σε 2,3 εκατομμύρια Έλληνες, πoιoι θα το πάρετε, πόσα χρήματα στην τσέπη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika