Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Χυδαίες επιθέσεις στον Ηλία Μόσιαλο με κατάρες και αναφορές σε… φέρετρα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Στην κάσα να σε βάλουνε»: Κατάρες και φέρετρα στον Μόσιαλο

Σε ένα από τα υβριστικά μηνύματα ο αποστολέας έστειλε εικόνα με φέρετρα.

Κατάρες, μηνύματα θανάτου και απειλές δέχεται στο Facebook ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής πολιτικής της Υγείας του LSE και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για την πανδημία του κορονοϊού.

Ο καθηγητής είναι “εχθρός” των αρνητών τόσο του κορονοϊού, όσο και του εμβολίου οι οποίοι δε διστάζουν να αναρτήσουν εικόνες με φέρετρα με “ευχές” να τον βάλουν στην κάσα.

Ένα από τα υβριστικά μηνύματα, που ο αποστολέας -που πιθανότατα δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα, έστειλε εικόνα με φέρετρα στον καθηγητή το ανάρτησε στον λογαριασμό του

Τι γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό

Επισυνάπτω ευγενέστατο μήνυμα υποτιθέμενου χριστιανού ορθόδοξου. Έχω λάβει αρκετά τέτοια από πραγματικούς λογαριασμούς στο Facebook. Αυτός μάλλον δεν είναι.

Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι χριστιανοί; Κάτι άλλο είναι σίγουρα αλλά πιστοί και χριστιανοί δεν είναι. Τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα κολάζ των μηνυμάτων. Θα είναι διασκεδαστική εμπειρία.

διασκεδαστική εμπειρία».

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou