Newsitamea.gr
CELEBRITY

Σοκάρει η Δέσποινα Ολυμπίου: Απέβαλε στο J2US -Την ώρα που είχα αιμορραγία βγήκα στη σκηνή-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε για τη δύσκολη στιγμή κατά την οποία κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή του J2US ενώ έχανε το μωρό της.

Σε μια αποκάλυψη σοκ προχώρησε η Δέσποινα Ολυμπίου, με δεδομένο μάλιστα ότι η τραγουδίστρια κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, προφυλάσσοντας την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή του Alpha “Pop Up ” μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την τραγωδία που έζησε αφού όχι μόνο απέβαλε ενώ ήταν έγκυος αλλά αυτό συνέβη λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του J2US στο οποίο συμμετείχε την περσινή σεζόν.

“Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι και ως εκεί. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση”, είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου.

Παρόλα αυτά όπως τόνισε για εκείνη το show του OPEN “ήταν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα”.
“‘Ήταν μια φυσική κατάσταση για μένα το τραγούδι και σε μια περίοδο που δεν μπορούμε να τραγουδήσουμε, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν μια ευχάριστη διέξοδος” εξήγησε η ερμηνεύτρια, αναφερόμενη στην πανδημία του κορονοϊού που έχει βάλει “λουκέτο” στις μουσικές σκηνές και πίστες.

Η δύσκολη συνεργασία με τον Γιώργο Γιαννόπουλο

Την ίδια ώρα, η τραγουδίστρια περιέγραψε και το πόσο δύσκολη ήταν η συνεργασία της με τον ηθοποιό, Γιώργο Γιαννόπουλο με τον οποίο ήταν ζευγάρι στο J2US.

“Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι… είναι. Δηλαδή θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Λέω παιδιά δεν γίνεται…” σημείωσε η Δέσποινα Ολυμπίου.

“Δεν είμαι άτομο που τσακώνεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι θύμωσα κάποια στιγμή, εκνευρίστηκα, δυσκολεύτηκα γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βοηθώ και να αγκαλιάζω όσους είναι γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Αυτό συνέβη με τον Γιώργο Γιαννόπουλο και γι’ αυτό και θύμωσα”, υπογράμμισε.

Ολυμπίου - Γιαννόπουλος

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: Μεγάλες χαρές 2 μήνες μετά την διάγνωση με καρκίνο – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντόρα Μπακογιάννη για την μάχη με τον καρκίνο: Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το κρύψω από τα παιδιά μου

Efi Nika