Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

Ευσταθία Καμπισιούλη: Πολλοί με ζηλεύουν σήμερα και θα ήθελαν να είναι στη θέση μου-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα με την Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», να είναι ο πρώτος άνθρωπος που έκανε το εμβόλιο εναντίον της Covid-19 στην Ελλάδα.

Η Ευσταθία Καμπισιούλη, η πρώτη γυναίκα που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα, με χαμόγελο και υψωμένο τον αντίχειρα -ένδειξη ότι όλα είναι καλά- έκανε το πρώτο εμβόλιο στην Ελλάδα, σε μια συμβολική κίνηση καθώς σε αυτή τη φάση προτεραιότητα δίδεται στο υγειονομικό προσωπικό και τους ηλικιωμένους.

Όταν η συνάδελφός της τής έκανε το εμβόλιο, η Ευσταθία Καμπισιούλη σχημάτισε με το χέρι της το σήμα της νίκης και ότι όλα είναι εντάξει. Στο τέλος, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε πρώτη μίλησε στην ΕΡΤ για το πώς ένιωσε. Η Ευσταθία Καμπισιούλη δήλωσε ότι μέσα από την επιλογή της τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος αλλά και η προσφορά και το έργο όλους αυτούς τους μήνες.

Από σήμερα ανοίγει μια καινούργια σελίδα, έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, ωστόσο χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα προστασίας ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας, σημείωσε η νοσηλεύτρια.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για το πώς αισθάνεται που είναι η πρώτη που έκανε το εμβόλιο, η Ευσταθία Καμπισιούλη είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι πολλοί με ζηλεύουν σήμερα».

Δείτε το βίντεo:

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίθετοι με την υποχρεωτικότητα του παιδικού εμβολιασμού πάνω από 3 στους 10 Έλληνες

newsitamea

Με ποια νοσήματα συνδέονται τα εμβόλια της COVID-19 – Τι έδειξε μελέτη σε 99 εκατομμύρια άτομα για τις παρενέργειες

Γιώργος Newsitamea

+700 ευρώ στον μισθό και δικό σου σπίτι: Το νησί της Ελλάδας που μοιράζει λεφτά σε όποιον πάει για δουλειά – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika