Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκινεί 93χρονη ασθενής στο Κιλκίς – Δεν θέλω να στερήσω κλίνη από κάποιον νεότερο-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η κα Μαρία αρνήθηκε να διακομισθεί, λέγοντας ότι δεν ήθελε να στερήσει μια κλίνη από κάποιον νεώτερο.

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς πήρε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου εξιτήριο από το νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Γουμένισσας η 93χρονη κα Μαρία, κάτοικος Καστανερής.

Μετά από 17 ημέρες νοσηλείας, πήρε εξιτήριο και την παρέλαβε η οικογένειά της καταχειροκροτούμενη από γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου για το θάρρος και την περηφάνια που επέδειξε, αλλά και το συναίσθημα ευθύνης απέναντι στους άλλους ασθενείς με κορονοϊό.

Σύμφωνα με το thesstoday, είχε εισαχθεί εμπύρετη με συμπτώματα νέου κορoνοϊού την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο, όπου της έγιναν δύο έλεγχοι που υπήρξαν θετικοί και παρέμεινε έως τις 23 του μήνα.

Με την αλλαγή του επιχειρησιακού σχεδίου και την διακομιδή των θετικών ασθενών στο νοσοκομείο Κιλκίς, η κα Μαρία αρνήθηκε να διακομισθεί, λέγοντας ότι δεν ήθελε να στερήσει μια κλίνη από κάποιον νεώτερο.

Ματαίως οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθούσαν να την μεταπείσουν. Με πλήρη διαύγεια αλλά εμφανή την κόπωσή της, η κα Μαρία παρέμεινε στο ΓΝ – ΚΥ Γουμένισσας και 17 μέρες μετά ευχαρίστησε όλο το ιατρικό προσωπικό και έφυγε όπως ήρθε:
χαμογελαστή και υπερήφανη.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΓΝ – ΚΥ Γουμένισσας τα μέσα και ο εξοπλισμός είναι περιορισμένα, ενώ οι δύο πνευμονολόγοι, παθολόγος, βιοπαθολόγος και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν ήδη μετακινηθεί στο νοσοκομείο Κιλκίς.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιτήσεις «τώρα» για επιδότηση έως 10.000 ευρώ: Πώς θα πάρετε κρατικό χρήμα – Αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας

Efi Nika

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika