Newsitamea.gr
NEWS FEED ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

7 κομψά και μοντέρνα κουρέματα που ομορφαίνουν τις κοντές γυναίκες-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κοντές γυναίκες: Οι περισσότερες εκ των γυναικών αρέσκονται να προσέχουν την εξωτερική εμφάνισή τους και δεν έχουν άδικο.

Σε περίπτωση που δεν είστε ψηλές και θέλετε να ξεχωρίσετε, επιλέξτε ένα κούρεμα από τη λίστα που βρίσκεται παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Κοντές γυναίκες: Ακολουθούν επτά κουρέματα για να φαίνονται πιο σ..ι

Pixie hair I don’t care: Το pixie κούρεμα με έντονα κοψίματα είναι ιδανικό για κοντές γυναίκες με έντονα ζυγωματικά. Όχι μόνο προσθέτει όγκο στο μαλλί, αλλά αφήνει και τον λαιμό εκτεθειμένο ώστε να δείχνει πιο ψηλός!

Κοντές γυναίκες – Garçon: To αγορίστικο κούρεμα είναι εξαιρετικά κομψό και ταιριάζει πολύ στις γυναίκες με οβάλ πρόσωπο. Καλύπτει ελαφρώς τα αυτιά και εκθέτει εντελώς τον αυχένα του λαιμού προσθέτοντας όγκο στην κορυφή του κεφαλιού.

Mullet: Ένα άλλο στιλ που έκανε δυναμική επιστροφή από την αξέχαστη δεκαετία του 1990 είναι το mullet. Στο συγκεκριμένο κούρεμα το πίσω μέρος είναι μακρύτερο απ’το μπροστά και θα σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερη.

Τα υπόλοιπα κουρέματα για να φαίνονται πιο σέ..ι:

Κοντές γυναίκες – Καρέ στο ύψος των ώμων: Εάν δεν είστε λάτρης του πολύ κοντού (μαλλιού!), μπορείτε να επιλέξετε ένα καρέ μεσαίου μήκους. Αυτό το στιλ αγγίζει μόλις τους ώμους και θα κάνει τον κορμό σας να φαίνεται πιο επιμήκης.

Μακρύ καρέ: Για όσες είστε ορκισμένες να κρατήσετε τα μαλλιά σας σε μακρύ μήκος, η λύση βρίσκεται στο μακρύ καρέ. Είναι ένα πολύ σικ κούρεμα που θα τονίσει την θηλυκότητα σας, ενώ σας δίνει και όγκο στα μαλιά.

Αυστηρό καρέ: Συμμετρικό καρέ, ίσιο με χωρίστρα στη μέση. Είναι διαχρονικό και έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες καθώς είναι ένα κομψό και θηλυκό κούρεμα. Ζητήστε από τον κομμωτή να κόψει τα μαλλιά σας στο ύψος της κλείδας χωρίς φιλαρίσματα στις άκρες.

Μακρύ μαλλί: Εάν τα κοντά μαλλιά δεν σας ταιριάζουν ή είστε ερωτευμένες με τα μακριά μαλλιά και θέλετε να τα διατηρήσετε έτσι, αυτός ο τύπος κουρέματος είναι ιδανικός για εσάς. Γιατί το μακρύ μαλλί πραγματικά ταιριάζει στις κοντές γυναίκες!

Enimerotiko

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διέγραψε στα «μουγκά» χρέη η εφορία: Αυτοί είναι οι υπερτυχεροί που δεν θα πληρώσουν – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Έχει μόνο 1 όρο και το πήρες: Ξεκινά το επίδομα των 1.320 ευρώ για τρόφιμα, είδη βασικής ανάγκης και σχολικά

Efi Nika

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

Efi Nika