Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Θα σφραγισθούν περιοχές, ακόμη και σπίτι-σπίτι. Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έστειλε το δικό του μήνυμα. Ένα πολύ σαφές και σοβαρό μήνυμα. «Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του», είπε χαρακτηριστικά.

Το συγκεκριμένο μήνυμα δόθηκε, έπειτα από σύσκεψη που διεξήχθη στην Ελευσίνα για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού (σ.σ. του COVID-19) στη Δυτική Αττική. Αναλυτικότερα:

Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε σήμερα, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, σε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ελευσίνας, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, εκπροσώπων της Περιφέρειας, δημάρχων της Δυτικής Αττικής και υγειονομικών φορέων.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το θέμα της εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Δυτικής Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς είχε τονίσει ότι η Δυτική Αττική βρίσκεται στο «κόκκινο», παραθέτοντας αναλυτικά επιδημιολογικά στοιχεία.

Οι δηλώσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη:

Αμέσως μετά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Δεν έχω να πω πολλά. Στην πραγματικότητα έχω να πω ένα μόνο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να συνδράμουμε, αλλά του κεφαλιού του κανείς. Σε αντίθετη περίπτωση θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι-σπίτι. Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί».

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika