Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Απίστευτη καταγγελία: Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή που μετακινήθηκε για χημειοθεραπεία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Καταγγελία για πρόστιμο σε καρκινοπαθή γυναίκα που έπρεπε να ματακινηθεί εκτός νομού για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε γυναίκα για πρόστιμο στην καρκινοπαθή μητέρα της που έπρεπε να ματακινηθεί εκτός νομού για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Η καταγγελία

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η γυναίκα ανέφερε ότι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο στη μητέρα της, κατά την επιστροφή της από νοσοκομείο όπου υπεβλήθη στην θεραπεία.

Όπως περιέγραψε, η καρκινοπαθής μητέρα της μετακινείται από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη για να κάνει τις χημειοθεραπείες. Για τη θεραπεία της ενοικιάζουν ειδικό βαν, καθώς η γυναίκα μετακινείται σε αναπηρικό καροτσάκι. Όταν επέστρεφαν από το νοσοκομείο, η αστυνομία σταμάτησε το βαν για να κάνει έλεγχο.

Στο όχημα επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός που είναι και τραυματιοφορέας, η ίδια ως συνοδός και η ασθενής μητέρα της. Ο αστυνομικός που τους σταμάτησε δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και επέβαλε πρόστιμο από 300 ευρώ στον καθένα, δηλαδή συνολικά 1.200 ευρώ.

.

Η  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Μας σταμάτησαν στα διόδια. Πίστευα ότι θα μας διευκολύνει, πρέπει να σας γράψω, μας είπε, γιατί είστε υπεράριθμοι. Ήταν τόσο απαθής, όσο και να του εξηγούσαμε. Μας έλεγε κάντε ένσταση

Μια ιστορία απόλυτης τρέλας κατήγγειλε μέσω του ANT1 κόρη καρκινοπαθούς που έπρεπε να μεταβεί για χημειοθεραπεία σε νοσοκομείο γειτονικού νομού!

Όπως είπε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα η κυρία Αθηνά, κόρη της καρκινοπαθούς γυναίκας, έπρεπε να μεταβούν από την Ημαθία στη Θεσσαλονίκη για προγραμματισμένη χημειοθεραπεία της μητέρας της.

Η οικογένεια συνεργάζεται εξ αρχής με μια νοσηλειακή εταιρεία η οποία παρέχει ειδικό όχημα που μπορεί να φέρει αναπηρικό καροτσάκι, επειδή η ασθενής δεν μπορεί να κινηθεί αυτόνομα.

“Δεν χρειαάζεται ασθενοφόρο αλλά ένα όχημα ειδικά διαμορφωμένο για τέτοιες περιπτώσεις” διευκρίνισε η κα Αθηνά. Το ταξίδί προς το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς δεν “έπεσε” σε έλεγχο της ΕΛΑΣ. Στο όχημα επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός που είναι και τραυματιοφορέας, η κόρη ως συνοδός και η ασθενής μητέρα.

Κατά την επιστροφή όμως προς την Βέροια σε σταθμό διοδίων, τροχονόμος κοίταξε μέσα στο όχημα και παρά το ότι είδε την γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο, τους επαγγελματίες και την κόρη, αντί να ζητήσει έστω εξηγήσεις, τους είπε ότι “είναι υπεράριθμοι”, ζήτησε ταυτότητες από όλους, ενώ “γκρίνιαξε” ακόμα και για την ασθενή επειδή είχε μόνο βιβλιάριο ασθενείας μαζί της και όχι ταυτότητα.

Στο τέλος αποεφάνθη ότι “πρέπει να σας γράψω γιατί είστε υπεράριθμοι”! Τέτοια αναλγησία, τόσο άτεγκτη “εφαρμογή του νόμου”. Μετά από μισή ώρα συζητήσεων, ο αστυνομικ΄ςο ήταν ανένδοτος και επέβαλε και στα τέσσερα άτομα πρόστιμο 300 ευρώ, συνολικά 1200 ευρώ! Ούτε τα παραπεμπτικά είδε, ούτε τις εξετάσεις, το όργανο, ήταν ανένδοτος, και το μόνο που απάντησε στους εμβρόντητους επιβάτες και την καρκινοπαθή που μόλις γύριζε από χημειοθεραπεία, ήταν ότι μπορούν να κάνουν ένσταση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

Efi Nika