Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Συγκλονιστική μαρτυρία δημοσιογράφου: Χαλάρωσα, υποτίμησα τον κορονοϊό, βρέθηκα στη ΜΕΘ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

“Μην υποτιμάτε τον κορονοϊό”, ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσα από το πρώτο πρόγραμμα, προτρέποντας όλους να κάνουν το εμβόλιο.

“Χαλάρωσα υποτίμησα τον κορονοϊό, δεν πήγα νωρίς στο νοσοκομείο, πίστευα και εγώ στις θεωρίες ότι η πανδημία δεν είναι κάτι το σοβαρό και κάπως έτσι βρέθηκα στη ΜΕΘ”, εξήγησε στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο ταξιδιωτικός συντάκτης Παναγιώτης Γεωργιάδης που νόσησε από την Covid-19.

Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης νόσησε τα τέλη Οκτωβρίου. Οπως είπε ήταν “κάτι σαν ίωση στην αρχή, άργησα να πάω στο νοσοκομείο. Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου διασωληνώθηκα”

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όπως σημείωσε “δεν θυμάται τίποτα από το νοσοκομείο κάτι που όπως του εξήγησαν οι γιατροί οφείλεται στην υποξυγόνωση μέσω της οποίας χάνεις την αντίληψη σου.”

Σήμερα ο κ. Γεωργιάδης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, όμως όπως ο ίδιος δηλώνει δεν είναι απολύτως καλά.

“Έζησα εφιαλτικές στιγμές που κανένας άλλος δεν θα ήθελα να ζήσει”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος είναι αθλητής, αγαπά το περπάτημα και δεν καπνίζει.

“Απευθύνω έκκληση να μην χαλαρώνουμε”, είπε ο κάτοικος του Κιλκίς, όταν βρισκόμαστε με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες.

“Να μην νιώθουμε άνετα και να μην χαλαρώνουμε, χρειάζεται προσοχή ακόμη και αν είμαστε με φίλους και συγγενείς”, ανέφερε.

“Μην υποτιμάτε τον κορονοϊό”, ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσα από το πρώτο πρόγραμμα, προτρέποντας όλους να κάνουν το εμβόλιο.

 

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou