Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Παράτησε τη ζωή στη πόλη, μετακόμισε στον Όλυμπο και ζει 16 χρόνια σε καλύβα χωρίς ρεύμα και λογαριασμούς-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πιερία: Πρόκειται για έναν άνδρα από την περιοχή της Πιερίας. Μάλιστα, ο Όλυμπος είναι το μέρος, όπου ο ίδιος έχει διαλέξει για να ζει.

Ο συγκεκριμένος άνδρας λοιπόν φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Ο ίδιος αναφέρθηκε στον τρόπο που ζει, ενώ δεν παρέλειψε παράλληλα να ανοίξει την καλύβα του στην κάμερα της εκπομπής. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ίδιος το βράδυ έχει μόνο το φως από την ξυλόσομπα που έχει στην καλύβα του για να βλέπει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον άνδρα που ζει στον Όλυμπο

Έναν διαφορετικό τρόπο ζωής έχει επιλέξει ένας άνδρας από την Πιερία. Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», το περασμένο Σάββατο και η ιστορία ζωής του έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Παναγιώτης Σαρίμπασης αποφάσισε να εγκαταλείψει τον συνηθισμένο τρόπο ζωής και να αποσυρθεί στο βουνό των… Θεών εδώ και 16 χρόνια. Όπως είπε στην εκπομπή του Alpha, ήταν δική του και μόνο αποφάση να ζει μόνος του σε μια καλύβα πάνω από τα Πριόνια, σε υψόμετρο 970 μέτρων. Ο κ. Σαρίμπασης ανέφερε επίσης ότι έχει ρεύμα από φωτοβολταϊκά, ζεσταίνεται με σόμπα και πίνει νερό από τον ποταμό Ενιπέα.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με τον άνδρα που ζει στον Όλυμπο

.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika