Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Εβαλε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε τα φετινά Χριστούγεννα -εικόνες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Φαντασμαγορία και οπτικό υπερθέαμα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για τα Χριστούγεννα.

Τα γιορτινά φώτα των Χριστουγέννων ανάβουν υπό τους ήχους της μουσικής και χαρίζουν τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού, τα πανύψηλα έλατα της Αγοράς στέκονται στολισμένα, οι νέες φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα και τα Σιντριβάνια προσφέρουν ένα show που υπόσχεται να σας μαγέψει.

ΚΠΙΣΝ

Ο στολισμός παρηγορεί και δίνει αισιοδοξία

Η φετινή εκδήλωση φωταγώγησης του ΚΠΙΣΝ, λόγω των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19, πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδόθηκε μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
ΚΠΙΣΝ

Ο Δεκέμβριος στο ΚΠΙΣΝ

To ωράριο λειτουργίας για τον μήνα Δεκέμβριο είναι καθημερινά 06.00-21.00. Σε όλους τους χώρους του ΚΠΙΣΝ διατίθεται δωρεάν WiFi: SNFCC-FREE-WIFI. Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, το Κανάλι και η Αγορά και ο Στίβος 2είναι ανοιχτά. Η πρόσβαση στην πλήρη διαδρομή του ποδηλατόδρομου έχει αποκατασταθεί. Ωστόσο, η υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων του ΚΠΙΣΝ δεν λειτουργεί προσωρινά στο πλαίσιο των μέτρων για τη δημόσια υγεία. Μπορείτε να έρχεστε στο ΚΠΙΣΝ με τα δικά σας ποδήλατα.

Οι ξεναγήσεις στο ΚΠΙΣΝ και στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος δεν πραγματοποιούνται προσωρινά, λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Οι Παιδικές Χαρές, ο Μουσικός Κήπος, ο Υπαίθριος Χώρος Αθλοπαιδιών και τα Υπαίθρια Οργανα Γυμναστικής παραμένουν κλειστά.

Σημειώνεται πως και αυτά τα Χριστούγεννα, νέες φωτεινές εγκαταστάσεις κορυφαίων δημιουργών παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το ΚΠΙΣΝ να καλεί τους επισκέπτες “να ανακαλύψουν τις νέες διαστάσεις φωτός και ήχου, να παίξουν μαζί τους και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη”.

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Εβαλε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε τα φετινά Χριστούγεννα [εικόνες]

ΚΠΙΣΝ

κπισμ

ΚΠΙΣΝ

ΠΗΓΗ: www.thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou