Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Κορονοϊός: Θρήνος για τον Γιώργο Καρυπίδη, τον τρίτο νεκρό αστυνομικό -Μάστερ της αρχαίας πολεμικής τέχνη του Παγκρατίου-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο κορονοϊός “έριξε” τον Γιώργο Καρυπίδη, κάτι που δεν είχαν καταφέρει αντίπαλοί του στις πολεμικές τέχνες.

Ο 55χρονος αστυνομικός που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορονοϊό ήταν πρωταθλητής στις πολεμικές τέχνες αλλά και προπονητής τα τελευταία χρόνια στην πολεμική τέχνη των Αρχαίων Ελλήνων το “Παγκράτιον”. Μάλιστα προπονούσε σε αυτή την ιδιαίτερη πολεμική τέχνη τον γιο του αλλά και την κόρη του.

Ο ίδιος έχει καταγράψει σε βίντεο όλες τις αναμετρήσεις των δυο παιδιών του, τους οποίους εκπαίδευσε στο συγκεκριμένο όσο και δύσκολο αγώνισμα των Αρχαίων Ελλήνων.

Φίλοι και γνωστοί του στην Πιερία αλλά και συναθλητές του έχουν βυθιστεί στη θλίψη αδυνατώντας να πιστέψουν πως ένας ιός, ο κορονοϊός, γονάτισε έναν τόσο δυνατό άνθρωπο όσο ο Γιώργος Καρυπίδης.

Το Facebook γέμισε με μηνύματα θλίψης, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική είναι η ανάρτηση του προπονητή του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου “Ολύμπιος” στην Κατερίνη. Ο προπονητής αλλά και ξάδελφος του αστυνομικού Ιωάννης Τοπαλίδης γράφει μεταξύ άλλων:

ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ……… …..ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ…. ……ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ….

……ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…….!!!!…..

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τοπαλίδη:

Στη σελίδα του στο Facebook, φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον άνθρωπο τους: “Καλό παράδεισο κ. Γιώργο! Ήσασταν δίπλα μας ολα τα χρόνια σε όλες τις δυσκολίες και χαρές μας! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Το ξέρω ότι θα είστε διπλα μας και τώρα από εκεί ψηλά! Καλό ταξίδι!”

Ο 55χρονος Γιώργος Καρυπίδης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Κατερίνης και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πιερίας. Ο άτυχος 55χρονος νοσηλευόταν από τις 15 Νοεμβρίου και κατέληξε το βράδυ της Τετάρτης, 2 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί πως σε τυχαίους ελέγχους στην Πιερία εντοπίσθηκε ένα 30% των αστυνομικών να είναι θετικοί στον κορονοϊό και εύλογα έχει σημάνει συναγερμός.

Κορονοϊός: Θρήνος για τον Γιώργο Καρυπίδη, τον τρίτο νεκρό αστυνομικό - "Μάστερ" της αρχαίας πολεμικής τέχνη του ΠαγκρατίουΓιώργος Καρυπίδης 2Γιώργος Καρυπίδης 3

 

thetoc.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou