Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Υπεραιωνόβια Γυναίκα 102 ετών νίκησε τον Κορονοϊό-Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα πήρε εξιτήριο-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Υπεραιωνόβια 102 ετών νίκησε τον κορονοϊό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η υπέργηρη γυναίκα πάλεψε 20 μέρες στο νοσοκομείο και πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο, με αρνητικό τεστ κορονοϊού.

Νικήτρια στη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε μία γυναίκα από την Ήπειρο ηλικίας 102 ετών, που νοσηλεύτηκε επί τρεις εβδομάδες στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η κα. Αλεξάνδρα είχε μεταφερθεί στις 5 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από το γηροκομείο των Ιωαννίνων όπου διέμενε. Μαζί με αυτήν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και οι 56 ηλικιωμένοι που φιλοξενούνταν στον οίκο ευγηρίας.

Η ηλικιωμένη όπως φαίνεται τα κατάφερε και πήρε εξιτήριο στις 25 του μήνα έχοντας πια το πολυπόθητο αρνητικό τεστ. Κατά τις ίδιες πηγές, δεν νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρά μόνο στη Μονάδα Λοιμώξεων, ωστόσο είχε “ανεβάσει” πυρετό ακόμη και 39.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν από το ίδιο γηροκομείο συνολικά πέντε ηλικιωμένοι. Μαζί με την κα. Αλεξάνδρα τρεις έχουν πάρει εξιτήριο, μία παραμένει νοσηλευόμενη και δυστυχώς μία ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Μέλος της οικογένειάς της, αλλά και γιατρός που ανήκε στην ομάδα που κούραρε την υπερήλικα μίλησε στο Open για τη σκληρή μάχη της ασθενούς η οποία έχει επιστρέψει πλέον νικήτρια στο γηροκομείο των Ιωαννίνων.

Από τον ίδιο ιδιωτικό οίκο ευγηρίας των Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας πέντε ηλικιωμένοι ασθενείς από κορονοϊό, ενώ χθες μαζί με την 102χρονη εξήλθε και μία 74χρονη.

«Η αγάπη και το πείσμα για ζωή νικάει κάθε κακό. Η οργάνωση της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Κέρκυρας λειτουργεί με επαγγελματισμό και αξιέπαινη αντιμετώπιση από το ικανό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για κάθε άνθρωπο που παίρνει εξιτήριο και κερδίζει τη μάχη με τον κορωνοϊό» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika