Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πέτρος Κωστόπουλος: «Ξύπνα, βλάκα. Και ο Αρχιεπίσκοπος και ο Μαυρίδης είναι στο νοσοκομείο»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η χρονιά του κορονοϊού θα είναι ταυτόχρονα και η χρονιά που η ηλιθιότητα έκανε το μεγάλο της άλμα προς την κοινωνική καταξίωση. Πάντα ξέραμε ότι οι ηλίθιοι ή οι ψεκασμένοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αλλά δεν είχαν δώσει μέχρι τώρα ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, ούτε πάλι ξέραμε το ποσοστό τους στην κοινωνία.

Οι συνωμοσιολόγοι και οι οπαδοί της δεν είναι βέβαια νέο φρούτο. Τους έχουμε συναντήσει πολλές φορές μπροστά μας στην ιστορία και ίσως κάποιες φορές να έχουμε ψιλομασήσει κι εμείς για λίγο. Έγινε και με την προηγούμενη μεγάλη ασθένεια, το AIDS.

Αυτά που ακούμε τώρα για τον κορονοϊό είναι πολύ λίγα μπροστά στις θεωρίες για την προέλευση του AIDS. Καταρχήν για ακραίους θρησκευόμενους ήταν η οργή του Θεού που ξέσπασε εναντίον των γκέι που μετέτρεψαν την οικουμένη σε απέραντα Σόδομα και Γόμορρα. Έγκλημα και τιμωρία. Άσε που κάποιοι γκέι θα είχανε κάνει παρτούζα και με τον πράσινο πίθηκο της Αφρικής που ήταν ο υπεύθυνος για τον ιό. Έλα όμως που έχασε το σημάδι μάλλον ο παντοδύναμος, άρχισαν οι παράπλευρες απώλειες όπως λένε στους βομβαρδισμούς και πέθαιναν σαν τα κουνούπια στρέιτ άνδρες και γυναίκες, ακόμη και παιδιά, από μολυσμένες σύριγγες.

Μετά ήρθαν οι αριστερόστροφοι ηλίθιοι. Τον έβγαλαν τον ιό, λέγανε, σε εργαστήρια και έκαναν δοκιμές σε φυλακισμένους και αφού… πέτυχε, το αμόλησαν στην Αφρική να ξεκάνουν τους μαύρους. Εννοείται ότι η CIA ήταν πίσω απ’ όλα (όπως και πίσω από πάσα νόσο και πάσα μαλακία). Ακόμη και στην άλλη εκδοχή, ότι τον δημιούργησαν ακροδεξιοί και θρησκόληπτοι για να δαμάσουν το ελεύθερο σeξ και να επιστρέψουμε στον Μεσαίωνα όπου για να πηδήξεις έπρεπε να παντρευτείς και βεβαίως μόνο όταν σκοπός είναι η αναπαραγωγή του είδους.

Τι έλεγαν οι άνθρωποι τότε! Κολλάει από τσίμπημα κουνουπιού, μεταδίδεται και με φιλί στο μάγουλο, με ρέψιμο και φτέρνισμα, με κατουρημένο καπάκι τουαλέτας, είχαμε πάθει όλοι ταράκουλο με αυτά που ακούγαμε ούτε να πάνε τουαλέτα οι γυναίκες δεν μπορούσαν. Δεν έπρεπε να βάλουμε μόνο στο πουλί μας προφυλακτικό, έπρεπε να βρούμε ένα ολόσωμο να μπαίνουμε μέσα. Εγώ για ένα χρονικό διάστημα έβλεπα κάθε γυναίκα που με πλησίαζε σαν υποψήφιο δολοφόνο μου. Σοβαρά.

Τώρα είναι αλλιώς. Αφού περάσαμε πάλι το στάδιο του εργαστηρίου όπου έφτιαξαν τον κορονοϊό για να εξολοθρεύσουν τους ηλικιωμένους, να αραιώσει η γη από τον υπερπληθυσμό (από μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν και σενάριο του Τζέιμς Μποντ) για να μην πεθάνουμε όλοι από πείνα και δίψα σε 100 χρόνια, περάσαμε γρήγορα στο κυρίαρχο σενάριο, ότι ο κορονοϊός δεν υπάρχει ή τέλος πάντων ότι είναι μια ψιλογρίπη. Παραμύθι για να μας κάνουν πειθήνια όργανα κάποιας μεγάλης παγκόσμιας συνωμοσίας, στην οποία πέρα από τα κράτη συμμετέχουν και 100 εκατομμύρια νοσοκόμες, 15 εκατομμύρια γιατροί, 5 εκατομμύρια επιστήμονες και ερευνητές. Τουλάχιστον.

Και από ό,τι με ενημέρωσε μια γνωστή μου (κανονικός άνθρωπος εκ πρώτης όψεως, ωραίο κορίτσι δυστυχώς), όλοι αυτοί (γιατροί, νοσοκόμοι, επιστήμονες κ.λπ.) πληρώνονται αδρά για να λένε ότι υπάρχουν άρρωστοι από Covid-19. Και δεν είναι οι μόνοι που τα κονομάνε. Είναι και οι συγγενείς των νεκρών που παίρνουν -από ό,τι με πληροφόρησε η κοπέλα- 4.000 ευρώ αν δηλώσουν ότι ο άνθρωπός τους πέθανε από κορονοϊό και όχι από κάποια άλλη ασθένεια, που είναι και η πραγματική αιτία θανάτου.

Προφανώς έχει βάλει ο Μητσοτάκης στο payroll νεκροθάφτες να κυνηγάνε συγγενείς, μέσα στα νεκροταφεία για δωροδοκία. Επί τη δηλώσει, 4 χιλιάρικα και μαύρα, αδήλωτα. Ωραία μπίζνα, να θάψουμε 5-6. Και προφανώς όλα όσα είδαμε στην Ιταλία π.χ. με τα καμιόνια με τους νεκρούς ήταν φιλμάκι φτιαγμένο στη Cinecitta με ηθοποιούς και κέρινα ομοιώματα.

Αλλά αφού λένε ψέματα όλοι οι γιατροί και οι νοσοκόμες του πλανήτη, παραμυθιάζουν δημοκρατικές, φασιστικές και κομμουνιστικές κυβερνήσεις, ήρθαν ευτυχώς άνθρωποι σαν τον Πετράκο να μας ανοίξουν τα μάτια. Επιστήμονες. Και στη γνωστή μου, γιατρός, λέει, φίλος μιας γνωστής της στη Λευκάδα το είπε. Όλοι έχουν μια νοσοκόμα ή έναν γιατρό που τους το είπε. Φίλο φίλου. Όπως φίλος φίλου διέδωσε ότι ενώ δεν πήγε για τεστ του ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι είναι φορέας! Που βέβαια η ενημέρωση δεν σου έρχεται σαν μήνυμα από τη γκόμενα τύπου «μωρό μου, έχεις υπέροχα μάτια» αλλά σκαναρισμένη βεβαίωση με το αποτέλεσμα των εξετάσεων.

Γιατί τώρα ανέφερα στον τίτλο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο αλλά και τον τηλεπαρουσιαστή και τατουατζή, Γιώργο Μαυρίδη; Απλό δεν είναι; Όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι στους χώρους πίστης δεν κολλάει ο ιός, τι λένε στην περίπτωση του Αρχιεπισκόπου; Μήπως συμμετέχει και ο επικεφαλής της Εκκλησίας μας στην παγκόσμια συνωμοσία εναντίον της θρησκείας; Μήπως θέλει και αυτός να μην κάνουμε Χριστούγεννα και Πάσχα μέσα στους ναούς;

Δυστυχώς ο άνθρωπος κόλλησε τον ιό και ευχόμαστε όλοι να ξεπεράσει την περιπέτεια σύντομα. Και ο Ιερώνυμος ήταν σωστός όταν συμφώνησε γρήγορα να κλείσουν οι εκκλησίες. Φόραγε μάσκα. Δεν ήταν ποτέ και δεν είναι μουτζαχεντίν της Ορθοδοξίας, όπως δεκάδες άλλοι κληρικοί με παράσημα και αξιώματα, που στην κυριολεξία δεν έχουν τον Θεό τους.

Ίσως αυτή του η περιπέτεια να έκανε πολλούς σκληροπυρηνικούς μέχρι ηλιθιότητας πιστούς να καταλάβουν ότι ο Θείο δεν σε προστατεύει από τον ιό. Ότι ο κορονοϊός δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο. Ούτε αυτό της εκκλησίας ούτε κανένα. Ίσως κάποιοι αρχίζουν να σκέπτονται ότι άλλο η πίστη και άλλο η επιστήμη. Ο γιατρός μόνο μπορεί να σε σώσει, όχι η μετάληψη. Σε αυτό φαντάζομαι θα συμφωνεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας που είναι δύο δωμάτια δίπλα από τον Ιερώνυμο. Ίσως αν επιβίωνε του ιού, θα συμφωνούσε και ο Μητροπολίτης που καλούσε τους πιστούς να «κοροϊδέψουν» τον νόμο και να πάνε στις εκκλησίες.

Με τον Γιώργο Μαυρίδη ίσως κάποιοι άλλοι κενοί εγκεφάλου να κατάλαβαν ότι ο ιός δεν χτυπάει μόνο τους μεγάλους. Ότι αυτό που έκαναν στη Θεσσαλονίκη να είναι ο ένας πάνω στον άλλον στις ταράτσες, τα κλαμπ, τα μπαρ και τα καφέ ήταν έγκλημα στο οποίο συμμετείχαν και οι ίδιοι και οι μαγαζάτορες.

Αδιάψευστος μάρτυρας το Instagram. Όλοι κολλάνε και όλοι μπορούν είτε να υποφέρουν όπως ο Γιώργος ή και να πεθάνουν. Και προς τιμήν του το παλικάρι έστειλε γραπτό μήνυμα σε πρωινή εκπομπή μιλώντας λακωνικά για αυτό που περνάει. Περαστικά του.

Τη φετινή χρονιά δεν θα την ξεχάσει κανένας μας. Ίσως και τη μισή του 2021. Εμβόλιο βγήκε και κάποιοι άλλοι ή οι ίδιοι ηλίθιοι, με άλλα επιχειρήματα, το ενοχοποιούν ή το αρνούνται. Γι’ αυτό το 2020 δεν θα είναι μόνο η χρονιά του Covid-19 αλλά και του επικίνδυνου ηλίθιου που κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea