Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Σάλος με το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών – 10 άτομα χωρίς μάσκες με σαμπάνιες- Ποιο lockdown-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στιγμιότυπα από το πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ ανέβηκαν στο Instagram και δείχνουν περίπου 10 άτομα, χωρίς μάσκες σε κλειστό χώρο.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες από το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, εν μέσω lockdown.

Στιγμιότυπα ανέβηκαν στο Instagram και δείχνουν περίπου 10 άτομα, χωρίς μάσκες (εκτός από τον ίδιο τον κ. Βερβεσό) σε κλειστό χώρο, αλλά με σαμπάνιες και σέλφι.

Η συνάθροιση έγινε στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ, ενώ οι φωτογραφίες που ανέβηκαν, κατέβηκαν ύστερα από λίγες ώρες και μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στα social media.

Μάλιστα, το πάρτι σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε ανάρτησή του στο twitter. “Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. “Ήταν όλοι εδώ” και “Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας”, ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!”, έγραψε στην ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες.

 

Σάλος με το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ - Δέκα άτομα χωρίς μάσκες εν μέσω lockdown [Εικόνες+Βίντεο]προεδρος ΔΣΑπροεδρος ΔΣΑ

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika