Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Αποκάλυψη: Το μυστικό κορονο-γεύμα των ιεραρχών με τον Αρχιεπίσκοπο στη Μονή Πετράκη – Ποιοι συμμετείχαν

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συμμετείχε σε γεύμα 16 ατόμων στη Μονή Πετράκη. Παρόντες όλοι οι συνοδικοί ιεράρχες. “Όλοι αρνητικοί στον κορονοϊό πλην ενός” λέει ο Χ. Κονιδάρης.

Ανησυχία επικρατεί στους κόλπους της Εκκλησίας, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ασθένεια του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος νοσηλεύεται από την Πέμπτη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και η κατάσταση του οποίου παραμένει σταθερή -σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν της Παρασκευής-, μετείχε σε ένα γεύμα 16 ατόμων στη Μονή Πετράκη.

Το γεύμα αυτό, πολλοί θεωρούν ότι είναι “ένοχο” για τη διασπορά του κορονοϊού, όπως αναφέρει και στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα “Καθημερινή”. Πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη λήξη της τελευταίας συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Κονιδάρης : Όλοι οι ιεράρχες αρνητικοί πλην ενός

Καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα για το πώς και πότε προσβλήθηκε από τον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης, μιλώντας στο TheTOC επιβεβαιώνει ότι το γεύμα έγινε και αναφέρει ότι σε αυτό συμμετείχαν 16 άτομα: ο Αρχιεπίσκοπος, οι 12 συνοδικοί ιεράρχες ο Αρχιγραμματέας της Συνόδου και οι γραμματείς Α’ και Β’ της Συνόδου. Ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχε στο γεύμα ήταν ασυμπτωματικός ασθενής με κορονοϊό.

“Όταν έγινε γνωστό ότι υπήρχε θετικό κρούσμα, όλοι οι συμμετέχοντες στο γεύμα υπεβλήθησαν άμεσα σε μοριακό τεστ και ήταν αρνητικοί πλην ενός“, αναφέρει ο κ. Κονιδάρης. Σημειώνει, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια του γεύματος τηρήθηκαν όλες οι υποδείξεις των ειδικών για την προστασία από τον κορονοϊό.

Πάντως, προκαλεί μεγάλη ανησυχία και ποικίλα σχόλια το γεγονός ότι 16 άτομα, εν μέσω καραντίνας, και παρακάμπτοντας τις απαγορεύσεις για συγχρωτισμό, συναντήθηκαν στο γεύμα.

Πληθαίνουν τα κρούσματα ιεραρχών με κορονοϊό

Τα κρούσματα μεταξύ των ιεραρχών πληθαίνουν, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ορισμένοι Μητροπολίτες ασθενούν αλλά δεν το έχουν δημοσιοποιήσει.

Θετικοί στον κορονοϊό έχουν διαγνωστοί μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμονας, ο οποίος βρίσκεται σε κατ΄οίκον απομόνωση, ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος και ο νυν Ιερώνυμος, ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος, o Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητος και ο επίσκοπος Ωλένης Αθανάσιος, ενώ εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης.

Σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, τέλος, νοσηλεύεται και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό. Εισήχθη στο νοσοκομείο παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα στο αναπνευστικό σύστημα.

Αποκάλυψη: Το μυστικό κορονο-γεύμα των ιεραρχών με τον Αρχιεπίσκοπο στη Μονή Πετράκη - Ποιοι συμμετείχανιερά σύνοδος

 

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika