Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Μητέρα 7χρονης Αναστασίας: «Οι γιατροί μας έδωσαν 35% επιτυχία για τη θεραπεία της»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μητέρα επτάχρονης Αναστασίας: Πρόκειται για τη μητέρα από ένα επτάχρονο κοριτσάκι για το οποίο μαζεύτηκε το ποσό των επτακοσίων χιλιάδων ευρώ. Σκοπός ήταν να μεταβεί στο Τέξας και να ακολουθήσει ειδική θεραπεία.

Ο λόγος είναι πως το επτάχρονο παιδί διαγνώστηκε, με την πιο επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Το θετικό είναι πως η Αναστασία εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει τις θεραπείες.

Μητέρα επτάχρονης Αναστασίας: «Δύσκολες εβδομάδες που χρειάζονται γερό στομάχι»

Η μητέρα της 7χρονης, Ξένια Πρεζεράκου, μίλησε στο Mega για το μεγάλο αγώνα της κορούλας της αλλά και για τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου για να μπορέσει η μικρή να ταξιδέψει και να παλέψει την ασθένειά της.

«Ξεκινήσαμε τις θεραπείες από την προηγούμενη Πέμπτη. Προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες. Είναι νωρίς ακόμα. Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχία. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα, είναι πολύ μεγαλύτερο. Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες για να δούμε πώς ανταπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Θα κάνουμε μαγνητικές. Θα είναι δύσκολες εβδομάδες που χρειάζονται γερό στομάχι» τόνισε στις δηλώσεις της, η μητέρα της μικρής Αναστασίας.

«Λίγοι επιβίωσαν από την πάθηση αυτή ανά τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έκανε την θεραπεία που επιλέξαμε» ανέφερε για το διάχυτο γλοίωμα, που πρόκειται για μια επιθετική μορφή καρκίνου, στο κεντρικό νευρικό σύστημα του εγκεφάλου. Παράλληλα, η κ. Πρεζεράκου αναφέρθηκε στην αγάπη και την συμπαράσταση που έδειξε ο κόσμος στο παιδί της.

«Πήραμε πολλή αγάπη από όλο τον κόσμο. Αυτό μας δίνει δύναμη. Όμως φοβόμαστε κι εγώ και ο πατέρας της. Πολύ συγκινητικό όταν κάποιος βάζει ένα ευρώ. Σημαίνει ότι μπορεί να μην έχει, αλλά έβαλε ότι μπορεί για να μας βοηθήσει. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika