Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Χαράλαμπος Γώγος: Προτείνω σκληρότερο Lockdown-Κανείς να μην κυκλοφορεί έξω-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

“Κανείς να μην κυκλοφορεί έξω”, τόνισε ο κ. Γώγος, αναφορικά με τις περιοχές της Ελλάδας στις οποίες καταγράφεται ιδιαίτερα υψηλός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού.

“Κανείς να μην κυκλοφορεί έξω”, τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, αναφορικά με τις περιοχές της Ελλάδας στις οποίες καταγράφεται ιδιαίτερα υψηλός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού, σημειώνοντας ότι αν χρειαστεί πρέπει να ληφθούν κι άλλα μέτρα.

“Το lockdown να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερη έκταση”, συνέστησε ο καθηγητής.

Είμαστε στα όρια στη Θεσσαλονίκη, για αυτό και υπάρχει κινητικότητα στο Βόρεια Ελλάδα για να ανοίξουμε κι άλλες ΜΕΘ”, δήλωσε στη συνέχεια. “Ελπίζουμε να μην φτάσουμε στα όρια του Μπέργκαμο”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, η ανάπτυξη επιπρόσθετων χώρων ΜΕΘ, ακόμα και σε χώρους όπως το Βελλίδειο είναι μια σωστή σκέψη, αλλά προς το παρόν δεν χρειάζεται.

“Σε μια κρίση πρέπει να είμαστε έτοιμοι”, τόνισε σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζοντας πως το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμοι αναπνευστήρες.

Όπως επεσήμανε ο κ. Γώγος, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στη Λάρισα όπου ανεβαίνουν τα κρούσματα.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou