Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Κορονοϊός: Συγκλονίζει ιερέας από την Κρήτη που νόσησε -Να βλέπεις τον χάρο να έρχεται και να φεύγει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Συγκλονίζει η μαρτυρία του παπά Ζαχαρία που νοσηλεύτηκε με κορονοϊό. Ευχαριστεί γιατρούς, νοσηλευτές και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του παπά Ζαχαρία, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και με ανοιχτή επιστολή του ευχαριστεί γιατρούς, νοσηλευτές και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του.

Όπως γράφει το CretaLive, ο ιερέας χρειάστηκε μετά την επιβεβαίωση του θετικού τεστ να νοσηλευθεί στο ΠΑΓΝΗ της Κρήτης για 12 ημέρες λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του. Τελικά κατάφερε να νικήσει τον ιό και να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο ιερέας ένιωσε την ανάγκη να περιγράψει δημόσια τα συναισθήματα, την αγωνία και τον φόβο που ένιωσε τις δύσκολες αυτές ημέρες και παράλληλα να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του, γιατροί και νοσηλευτές του ΠΑΓΝΗ, όπως επίσης συγγενείς και φίλους.

Τι αναφέρει στην επιστολή του:

“Μετά από 12 μέρες νοσηλείας -λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού-, στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου, επέστρεψα στο σπίτι.

Μια περιπέτεια χωρίς προηγούμενο. Να βλέπεις τον χάρο να έρχεται και να φεύγει, χωρίς δυνάμεις να αντισταθείς από μόνος σου.

Αλλά μια βοήθεια απ’ έξω, των γιατρών και νοσοκόμων με τις επεμβάσεις τους, – τεχνικές και ανθρώπινες, συναισθηματικές- να δίνουν μια μάχη για την ζωή και την ποιότητα ζωής του κάθε ασθενή.

Μια βοήθεια απ’ έξω, σαν αύρα και χάδι πνοής στο πρόσωπο από της ευχές των πατέρων από όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα των πατέρων του Αγίου Όρους και της γερόντισσας και των αδελφών της Καλυβιανής.

Μια βοήθεια απ’ έξω , χείρα βοήθειας που σκούπιζε τον ιδρώτα και στήριζε σ’ αυτόν τον άνισο αγώνα, από όλους τους συγγενείς και φίλους .

Μια βοήθεια απ’ έξω που επιβεβαίωνε τους δεσμούς αγάπης που με δένουν με την σύζυγο μου και τα παιδιά μου.

Με ποια λόγια να ευχαριστήσω όλους εσάς;
Όλα είναι φτωχά και ανεπαρκή.
Βγαίνει εκ βάθους ψυχής ένα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ που μας αγαπά τόσο πολύ!
Μέχρι εσχάτων της ζωής μου θα εύχομαι στο θυσιαστήριο για όλους εσάς.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλη αυτή την αγάπη.

Παπά Ζαχάρης”

1

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika