Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Ματίνα Παγώνη: Τα αποτελέσματα της χθεσινής κίνησης στην αγορά θα τα δούμε σε 15 ημέρες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κορονοϊός- Παγώνη: Τη χθεσινή κίνηση στην Ερμού και αγορά θα δούμε σε δυο εβδομάδες.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής κίνησης στην αγορά θα τα δούμε σε 15 ημέρες. Μεγάλος ο κίνδυνος.

“Τα αποτελέσματα της χθεσινής κίνησης στην αγορά θα τα δούμε σε 15 ημέρες” ανέφερε μεταξύ άλλων ανέφερε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στην αγορά χθες.

Τι είχε πει και για τα πάρτι

Πριν λίγο καιρό η κ. Παγώνη είχε πει: “Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο, δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την περιπέτεια. Προχωράμε εφαρμόζοντας τα μέτρα ώστε, σε 20 μέρες να σταματήσουμε την αύξηση των κρουσμάτων. Αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα φυσικά θα γίνουν περισσότερες οι μέρες. Δεν εφαρμόζουμε τα μέτρα όλοι. Ξέρετε ότι αυτές τις μέρες “πληρώνουμε” τα πάρτι που έγιναν, τον συνωστισμό στις πλατείες και στα ΜΜΜ”, συνέχισε η ίδια.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία

Η ίδια επεσήμανε ότι τα νοσοκομεία δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τους ασθενείς covid αλλά και τους ασθενείς που δεν έχουν κορωνοιο και που χρειάζονται μονάδες εντατικής θεραπείας, που είναι χειρουργημένοι και βαριά περιστατικά. “Πρέπει να κάνουν χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και πρέπει να μπει διάγνωση στην ασθένεια που έχουν. Γι αυτό υπάρχει πίεση στα νοσοκομεία”.

Η ίδια υπογράμμισε πως εάν εφαρμοστούν τα μέτρα από όλους τότε θα μπορούμε μετά από 15-20 ημέρες να ξεκινήσουμε μια ευθεία και μετά σταδιακή μείωση των κρουσμάτων.

Παράλληλα σημείωσε πως ο κορονοιός δεν φεύγει και μετά το εμβόλιο. Θα είναι εδώ όπως και οι υπόλοιποι ιοί.

 

 

thetoc.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika