Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Μαρίλια Μητρούση για την μάχη της με τον Κoρoνoϊo: Έβαζα ξύδι στη μύτη μου και δεν μύριζα τίποτα-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μαρίλια Μητρούση για την μάχη της με τον κoρoνoϊo: «Έβαζα ξύδι στη μύτη μου και δεν μύριζα τίποτα»

“Είχα ξηρό βήχα ,δέκατα αλλά και ανοσμία, τρομερή έλλειψη όσφρησης, έβαζα το ξύδι στη μύτη μου και δεν το μύριζα” είναι μερικά από τα συμπτώματα τα οποία περιγράφει μιλώντας στο Tlife η νεαρή ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση. Η όμορφη καλλιτέχνης είναι κόρη του ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου η οποία νόσησε από κορονοϊό και σε μία συνέντευξη ποταμό που έδωσε στο Tlife περιέγραψε πώς άρχισε η περιπέτεια της με τον Covid-19.

“Είχα μία φωτογράφηση την προηγούμενη εβδομάδα, έφυγα από τη φωτογράφηση και άρχισα να νιώθω λίγο περίεργα. Είχα έναν περίεργο ξερόβηχα και δέκατα.

Τα πρώτα συμπτώματα ήταν έντονο τσούξιμο στα μάτια και δάκρυα και ένας ξερόβηχας πολύ ενοχλητικός και πρωτόγνωρος. Μετά τη φωτογράφηση είχα δέκατα, δεν πήγα στην σχολή την άλλη μέρα και έμεινα στο σπίτι

Εκείνη τη στιγμή δεν πίστευα ότι είχα κορονοϊό, λέω θα είναι κάποιο κρύωμα. Ο λόγος που πήγα να κάνω το τεστ ήταν η απίστευτη ανοσμία και η αγευσία που έχω δεν υπάρχει αυτό το πράγμα… έτσι κατάλαβα και άρχισα να πιστεύω πως έχω κορονοϊό Βάζεις το ξύδι στη μύτη σου και δεν το μυρίζεις αυτό δε γίνεται όσο μπουκωμένος και να είσαι . Έχω περάσει κρυώματα αλλά τώρα να βάζεις τη μύτη σου στο ξύδι και να μη μπορείς να το καταλάβεις αν είναι ξύδι. Μιλάμε ότι είναι αρκετά περίεργο, πρωτόγνωρο”.

Η νεαρή ανερχόμενη ηθοποιός η οποία σπουδάζει υποκριτική και εμφανιζόταν στο θέατρο στη παράσταση της Μιμής Ντενίση “Από Σμύρνη- Σαλονίκη” εξηγεί πως μπορεί να κόλλησε το ιό, παρά το γεγονός πως η ίδια ήταν πάντα, ιδιαίτερα, προσεκτική.

“Δεν αισθανόμουν καλά γύρισα στο σπίτι μετά κατάλαβα ότι κόλλησα βγαίνοντας έξω από τη δραματική σχολή . Μέσα στη σχολή διατηρούν απόλυτα τα μέτρα προστασίας. Είμαι 100% σίγουρη ότι κόλλησα έξω βγαίνοντας από τη σχολή. Τα παιδιά έξω από τη σχολή δεν φορούσαν τη μάσκα. Υπάρχουν φίλοι οι οποίοι ήταν ασυμπτωματικοί εγώ κόλλησα από ασυμπτωματικό και τυχαία κατά λάθος για 10 δευτερόλεπτα που άλλαξα τη μάσκα μου. Αυτό εμένα με έχει σοκάρει το πόσο εύκολα μπορείς να κολλήσεις αν βγάλεις τη μάσκα για λίγα λεπτά.”

Η Μαρίλια Μητρούση ξεσπά για όλους εκείνους, τους νέους  που δεν τηρούν τα μέτρα και δεν προσέχουν.

Εγώ έχω στερηθεί την παρουσία του πατέρα μου, τον μπαμπά μου έχω να τον δω τρεις εβδομάδες

Αυτό το ανεγκέφαλο, που βλέπω νέα παιδιά της ηλικίας μου να μπαίνουν μέσα σε κλαμπ χωρίς να κρατούν αποστάσεις καλά έκαναν που τα έκλεισαν γιατί είχε ξεφύγει το πράγμα. Την πληρώνουν τα θέατρα, οι χώροι εστιάσης που οι άνθρωποι κρατάνε και τηρούν τα μέτρα και πηγαίνουν τα παιδιά που είναι 18 χρονών δεν τους νοιάζει σου λέει θα το περάσουμε ελαφρά. Δεν μπορούμε να αρνούμαστε τις στατιστικές των νοσοκομείων, με τους ανθρώπους που είναι διασωληνωμένοι στην εντατική”τόνισε η Μαρίλια Μητρούση.

Ποια, όμως ήταν η αντίδραση των γονιών της όταν τους ενημέρωσε πως νοσεί από κορονοϊό;

“Ο πατέρας μου ξαφνιάστηκε και απόρησε γιατί γνωρίζει πολύ καλά πόσο σχολαστική είμαι και πώς τηρώ όλα τα μέτρα προστασίας, φοράω τη μάσκα μου” συμπλήρωσε η όμορφη ηθοποιός.

 

Πηγή: TLIFE

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika