Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Επίδομα 800 ευρώ και όχι 534 στους εργαζόμενους – Έκτακτο επίδομα 400 ευρώ σε ανέργους ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Επίδομα σε όσους θα μπουν σε αναστολή εργασίας για τον Νοέμβριο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή την φορά δεν θα είναι 534 ευρώ αλλά 800 ευρώ.

Παράλληλα, ανακοίνωσε εφάπαξ επίδομα 400 ευρώ σε μη επιδοτούμενους ανέργους. Τέλος ανακοίνωσε παράταση όλων των επιδομάτων ανεργίας που λήγουν τον Σεπτέμβρη.

Και επίσημα σε lockdown από αύριο η χώρα όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Οδηγός στις αποφάσεις είναι τα επιστημονικά δεδομένα τόνισε στις αρχικές του δηλώσεις ο πρωθυπουργός.

Το Lockdown θα εφαρμοστεί από το πρωί του Σαββάτου και θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Θα μοιάζει αλλά δεν θα είναι ίδιο με τον Μάρτιο. Ξανά sms, ανοιχτά σούπερ και φαρμακεία, διανομή φαγητού.

Νηπιαγωγεία δημοτικά αλλά και σχολεία σε όλες τις βαθμίδες ανοιχτα, κλειστά γυμνάσια και λύκεια. Τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες ειδικής αγωγής θα είναι ανοιχτά.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou