Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Εγκληματικό: Μπάρμαν σε κορονοπάρτι στην Αθήνα εκτόξευε αέρα στους θαμώνες – Ενας να ήταν θετικός κόλλησαν… όλοι-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Θαμώνες χωρίς μάσκες, με τον έναν πάνω στον άλλο σε κορονοπάρτι λίγο πριν κλείσουν τα μαγαζιά.

Την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα έχουν σταθεροποιηθεί σε τετραψήφια νούμερα, με συνεχώς αυξητικές τάσεις, τα κορονοπάρτι δεν λένε να σταματήσουν.

Μπαρ και κλαμπ γέμισαν και χθες το βράδυ στην Αθήνα, μία ημέρα πριν την εφαρμογή των νέω μέτρων που προβλέπουν μεταξύ άλλων “λουκέτο” σε εστίαση και διασκέδαση σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η έξαρση της πανδημίας.

Νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου απεικονίζει θαμώνες σε νυχτερινό μαγαζί, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον και χωρίς μάσκες. Οι “αμετανόητοι” πολίτες χόρευαν σε απόσταση αναπνοής, ενώ ο μπάρμαν ο οποίος είχε ανέβει πάνω στην μπάρα εκτόξευε αέρα πάνω από τα κεφάλια τους με μια τεράστια φιάλη. Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι αν υπήρχε έστω και ένα κρούσμα ανάμεσα στους πελάτες, οι πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός μέσω του αέρα είναι πολύ μεγάλες.

Μια ανάσα από το lockdown η Αττική

Όλα αυτά την ώρα που πολιτεία και ειδικοί κρούουν των κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί πλέον να αποκλείσει ένα δεύτερο lockdown στην Αττική.

Σήμερα μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας ανέφερε ότι αναμένονται να ανακοινωθούν πάνω από 2.000 κρούσματα καθώς και ότι από τα λύματα της Αττικής προκύπτει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 60.000 ενεργοί φορείς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ότι ένα lockdown είναι πιθανό όχι μόνο στην Αττική αλλά σε ολόκληρη τη χώρα. Μιλώντας δε για τα νέα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού υπογράμμισε πως “προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο. Παίρνουμε τα μέτρα αυτά νωρίς, για να μπορέσουμε να έχουμε έναν πιο αισιόδοξο Δεκέμβριο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας και αυτός στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι υπήρχε μια προσπάθεια “να προχωρήσουμε με ισχυρές συστάσεις αλλά αυτό δεν πέτυχε. Αυτό δε σημαίνει ότι για όλα φταίνε οι πολίτες”. Προχώρησε μάλιστα και σε μια δραματική πρόβλεψη αποκαλύπτωντας ότι “είμαστε κοντά, ιδιαίτερα η Αττική, στο να γίνουμε ‘Θεσσαλονίκη'”.

 

 

 

thetoc.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou