Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Κορονοϊός: Σε 3 περιοχές πλέον χωρίζεται η χώρα- Οι κίτρινες, οι κόκκινες και οι γκρι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σε 3 περιοχές ανάλογα με το ιικό φορτίο χωρίζεται πλέον η χώρα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα

Σε 3 περιοχές- με διαφορετικό χρώμα- χωρίζεται πλέον η χώρα. Ενώ μέχρι χθες η Ελλάδα ήταν χωρισμένη στις “πορτοκαλί περιοχές”, όπου εντάχθηκαν οι παλαιές πράσινες και οι κίτρινες περιοχές, εκεί δηλαδή που υπάρχει απλώς επιτήρηση και στις “κόκκινες”, αυξημένου κινδύνου, τώρα προστίθενται και οι περιοχές που είναι “γκρι”. Δηλαδή οι περιοχές όπου ισχύει τοπικό lockdown. Και πλέον στις γκρι εντάσσονται η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες και η καραντίνα ισχύει για 14 ημέρες.

Το τοπικό lockdown που θα ισχύσει από αύριο Τρίτη πρωί, σημαίνει ότι οι πολίτες για να βγουν από το σπίτι θα χρειάζεται πλέον να πληκτρολογούν SMS και να εξηγούν για ποιο λόγο επιθυμούν την έξοδο, ενώ μετά τις 9 το βράδυ θα επιτρέπεται η έξοδος μόνο για λόγους επαγγελματικούς και υγείας.

Οι δηλώσεις Πέτσα:

Σύμφωνα με τις δηλώσεις- λίγο νωρίτερα- του Στέλιου Πέτσα, στις κόκκινες περιοχές εντάσσεται πλέον και η Μαγνησία.

“Έτσι, η χώρα χωρίζεται, πλέον, σε τρεις ζώνες: Στη ζώνη επιτήρησης, στην οποία εντάσσονται όλοι οι Νομοί που μέχρι σήμερα είναι στο “πράσινο” και το “κίτρινο”, τη ζώνη αυξημένου κινδύνου, στην οποία εντάσσονται οι περιοχές που βρίσκονται στο “κόκκινο” και το “πορτοκαλί”, δηλαδή όλη η Βόρεια Ελλάδα και η Αττική, και πλέον στη ζώνη με τις περιοχές που είναι στο “γκρι”, δηλαδή από αύριο το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Σημειώνεται επίσης ότι από αύριο το πρωί, λόγω της αυξημένης επιβάρυνσης που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες, η Μαγνησία περνάει από τη ζώνη επιτήρησης, στη ζώνη αυξημένου κινδύνου, δηλαδή στο “κόκκινο”.”

hartis

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika